Lidt af hvert

SLØV SØNDAG…

28/09/2014

Lys...

Jeg har glædet mig hele ugen til at det skulle blive søndag.
Dagene har været fyldt til randen med aktivitet og travlhed og jeg har klaret det ved at holde fokus på, at søndag var fri for aftaler og forpligtelser, at den kunne blive lige så doven og nattøjsagtig, som jeg ville ha’ brug for. Og også en søndag med lidt tid til at besvare kommentarer her, mails og et par “overvintrende” sms’er.

Kender i det?
Det der med bare lige at skulle klare verden før man skal klare at passe på sig selv?!?
Dum idé – det ender sjældent, som man har forestillet, tænkt og ønsket sig.

Jeg er ramt af et eller andet influenza-agtigt, det kom som lynet fra en klar himmel midt på aftenen i går, snot, ondt i halsen, ømme bihuler, øm hals, sarte øjne og en knagende bragende hovedpine.
Hvad sker der lige for det??
Det har jeg altså ikke bestilt!

Laura var syg onsdag-torsdag med nøjagtigt samme symptomer, hun var rigtigt sløj, og i går formiddag fik Amanda det så dårligt og jeg rundede lige dagen af med at melde mig ind i klubben.
Så meget for hyggelig, doven og flyderagtig søndag…

Bevares –
jeg har da ikke haft aftaler i dag, men det er lige som bare ikke det samme, når man nærmest ikke orker at se tv og strikke. Når man ikke kan sove, fordi hovedet dunker og ørerne presser, når man lægger sig ned.
Når man bare er skidt men ikke så skidt, at man bliver helt slået omkuld.

Jeg er nærmest sådan lidt rastløs, sætter mig lidt hist og bagefter pist, starter på en film, men orker den alligevel ikke, laver en kop te, men drikker den ikke, samler mit strikketøj op men lægger det i kurven igen, prøver at hækle men mislykkes med det.
Det eneste jeg for alvor har fået startet OG sluttet i dag er en tur i skoven med Huxi, luften var dejligt men jeg fik det ikke bedre af det.

Brok og ynk og pis –
nu skal jeg nok stoppe og hoppe af nettet igen, for sådan en klagesang kan jo nærmest ødelægge andres gode søndagshumør og det er jeg nu alligevel ikke ude på. Og undskyld, hvis jeg ikke har fået svaret dig, som har skrevet en sød kommentar her på bloggen eller har sendt mig en mail, jeg vender tilbage inden længe.

Hej-hej herfra Familien Syg, der anmoder om en erstatningssøndag…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply Hanne 28/09/2014 at 16:40

  Ja en erstatningssøndag må da være på sin plads 🙂 God bedring til dig

  • Reply Anne 29/09/2014 at 19:51

   Måske kommer den i den uge, hvor der også er 2 fredage, Hanne…

 • Reply Sidsel 28/09/2014 at 17:32

  Åh ha da da… Det er da nedtur:-(( Men det er jo tiden til forkølelser og snot, ikke at nogen gider, men det er bare sådan. Håber at I snart kommer jer.
  Jeg valgte den store killing, fordi han røg lige ind i mit hjerte… Og jeg vil gerne give ham et godt, nyt hjem. Så må jeg håbe, at det går med Miller….
  God bedring

  • Reply Anne 29/09/2014 at 19:52

   Det bliver så spændende med jeres katte-sammenførsel, Sidsel, 2 store drenge, der skal finde ud af det sammen. Her bliver det mest spændende at få hold på Huxis kærlighed, der godt vil kunne være lidt overvældende for lille Saxo…

 • Reply Ida 28/09/2014 at 18:35

  Hermed bevilliget!

  • Reply Anne 29/09/2014 at 19:53

   Tak, Ida, giv lige besked, når den dukker op, så jeg ikke forsømmer den…

 • Reply Charlotte Illum 29/09/2014 at 06:06

  sådan noget skidt smitter – også hurtigere end stærkt

  god bedring til alle i familien syg…

  • Reply Anne 29/09/2014 at 19:54

   Det går så vildt hurtigt, Charlotte, Sophie er så nervøs for også at blive ramt, hun har ikke tid, siger hun.
   Som om vi andre havde 🙂

 • Reply Karina Simonsen 29/09/2014 at 09:43

  God bedring! Sikke en øv-søndag. Godt – trods alt – at den var uden mange aftaler eller forpligtelser.

  • Reply Anne 29/09/2014 at 19:54

   Ja det var heldigt nok, Karina, men jo alligevel ærgerligt at spilde den på den måde 🙂

 • Reply Dorthe H 29/09/2014 at 13:45

  Rigtig god bedring 🙂

  • Reply Anne 29/09/2014 at 19:54

   Tak skal du ha’, Dorthe…

 • Reply Elisabeth 29/09/2014 at 17:35

  Goooood bedring alle sammen!

  • Reply Anne 29/09/2014 at 19:55

   Ttttaaaaaakkkkk fra os alle, Elisabeth…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.