Lidt af hvert

278 G. FEJLTAGELSE…

10/01/2006

Det gik ellers bare forrygende med at strikke Pisa, det var blevet det stykke strikketøj, der var med i skoletasken, og den fik ikke for lidt i pauserne!
Hele ryggen og det første forstykke lå i aftes færdigt i sofaen, dejligt, men da jeg skulle slå op til forstykke nr.2, fik jeg en underlig fornemmelse i fingrene, der var noget galt med med Boye, det føltes bare ikke helt rigtigt…

Konen her havde snuppet en p. 4.5 i stedet for 4, og IKKE kun til det nyopslåede forstykke, næ-nej, alt var skam strikket på for stor en pind, aarrrggghhhhh!!!

Hvad er der gået glat, var det mon p. 4.5’s flotte blå farve, der har draget øjnene??
Egentligt ser det strikkede udemærket ud, luftigt og blødt uden at være slasket; jeg strikker lige et ærme, og så monterer jeg skidtet, bliver det okay, ja så strikkes resten også på forkert pind, og ellers er der jo kun et at gøre…

Hen i hjørnet med skidtet!!!

Forude venter en laaaaang dag, hvor det ene møde afløser det andet, og når de så er forbi, så ligger der 3 timers undervisning og venter i aftensskolen, intro-kokkeri for 15 7.klasseselever, de har bare at være veloplagte og søde, ellers…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Mette 10/01/2006 at 10:53

    Når du monterer den, skal du ikke “blokke” den! Da jeg så en “udblokket” udgave hos Sommerfuglen, blev jeg bange! Den var alt for stor og uden den lidt tætsiddende facon, som er så fin ved Pisa. Jeg har lagt en oversigt af pindestr. i mit Boye-sæt. Se evt. på 123strik. k.h. Mette

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.