Lidt af hvert

JAMEN JEG ER KLAR DA…

13/03/2014

Kender i det der med at lægge billet ind på et eller andet og så glemme alt om det?! Det sker ind imellem for mig.

Derfor undrede det mig også, at der pludselig var en ret frisk mail fra en restaurant, der gerne lige ville benytte sig af mit tilbud om hjælp. Jeg fattede ikke en pind og skrev en lidt spids mail.

Nu er jeg så mere oplyst!
Jeg havde såmænd meldt mig til Smukfests stab af frivillige hjælpere, glemt alt om det igen, indtil i dag hvor en sød mail og senere en opringning fik mig sendt på køkkengulvet i bøgeskoven og derefter til musik og hygge i en lille flok augustdage.

Lækker overraskelse eller hvad man nu kan kalde det…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply diana rose 13/03/2014 at 23:40

  Fedt – og sejt – det skal nok blive alletiders. A pro pos – hvad med den gode idè du fik engang, med at lave mad hjemme hos dig og invitere folk til at deltage mod et beløb – fungere det stadig? Det var så hyggeligt at læse om, hvad du fandt på fra gang til gang.
  Det bedste til dig og pigerne med mange knus fra Diana i Ebeltoft

 • Reply Hanne 14/03/2014 at 07:20

  Det bliver FEEEDT…………

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.