I køkkenet, Lidt af hvert, Lækkerier

GINGER LATTE…

13/02/2014

Kaff'...

Ingefær...

Ginger latte...

Når jeg er i Aarhus, og det sker jævnligt, så parkerer jeg enten ved Magasin eller Bruuns Galleri, og før jeg begiver mig ud i byens butikker runder jeg gerne Joe & the Juice, som ligger begge steder.

En Ginger Latte tak!
Samme varme spicy drik hver gang, jeg elsker den.

Jeg har prøvet at lave det herhjemme, revet ingefær fint og presset saften ud gennem et klæde, men det er noget gris og ofte lader jeg det bare blive ved tanken om en ginger, fordi jeg ikke gider at rydde op efter det…

Men altså –
jeg elsker jo ingefær, i kaffen, i yoghurten, i teen, i gryderetten, i salatdressingen, jeg elsker det.
Og forleden var lysten der igen – til ingefærkaffe – og i stedet for at rive og presse, som jeg har gjort tidligere, så brugte jeg bare samme fremgangsmåde, som når teen skal ingeficeres, to friskskårne skiver i koppen og så den varme drik nedover.

Ingefærsmagen er der med det samme og man bruger bare læberne til at holde de stærke skiver nede i koppen.

Jeg laver min ginger latte på min Nespresso, men jeg er helt sikker på, at det også vil smage herligt i en almindelig kop nes eller en espresso brygget på komfuret…

Betyder det så, at jeg ikke behøver Joe mere?
Niks!

For jeg vil jo også gerne ha’ en spicy tuna sandwich.
Men den kunne jeg vel også lave herhjemme?!
Jeg kunne også skrue op for musikken og ta’en hat på og råbe “Og så er der Spicy tuna til Anne her!”

Lige meget hvad –
så kan jeg i alle tilfælde ikke undvære Aarhus.
Måske skulle man bruge et par timer der i dag…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Camilla Vad 13/02/2014 at 11:48

  Kære Anne, det lyder spændende med ingefær i kaffen, det har jeg aldrig hørt før – men jeg kommer heller ikke så tit på Joe & the Juice, men deres Spicy Tuna sandwich kender vi herhjemme og har lavet den hjemme. Min søde teenagedatter og hendes veninder kommer der ofte, vi har en filial lige rundt om hjørnet overfor søerne på Østerbro – den skulle du besøge næste gang du er i Kbh. Men mht. til Århus, så kan man altid bruge et par timer eller fire der 🙂 mit favoritsted når jeg er på de kanter er Emmerys – den i Guldsmedegade 🙂 god tur og dejlig torsdag til dig og dine.

 • Reply A + K = ? 13/02/2014 at 13:35

  Årh, jeg er også så vild med ingefær for tiden, det må jeg da lige prøve at få i kaffen også!

  – Anne

 • Reply Helle 13/02/2014 at 13:39

  Prøv at presse revet ingefær i hvidløgspresseren. Det er så nemt.

  • Reply Birgitte 13/02/2014 at 23:33

   Så nemt! Og endnu nemmere og lige så godt, hvis man ikke river det først.

 • Reply Anne 13/02/2014 at 15:29

  Jeg ved ikke om jeg kan lide ingefær, men jeg ved at jeg kan lide Aarhus, så måske jeg skulle smutte forbi Joe næste gang jeg er på de kanter…inden længe , snart, som i på vejen til Aalborg 🙂

 • Reply kaffe lover 14/02/2014 at 09:20

  Mums, jeg elsker at dryppe bare en smugle ingefær i kaffen, men det skal i INDEN kaffen, da den ellers bare ligger sig i bunden og ikke bliver opløst i selve kaffen.

 • Reply T 23/05/2014 at 18:49

  hvis man i havde en saftpresser, hvor meget ingefær saft ville i sige der skulle i?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.