Lidt af hvert

FERIEMORGEN…

25/03/2013

Urtete...

Grønt...

Fødselsdag...

Morgenudsyn...

Lørdag og søndag var jo bare almindelig weekend. Fridage, som de plejer at være, gode og rolige, og så selvfølgelig med det ekstra lille twist, at jeg søndag aften ikke behøvede at tænke i hverdagslogistik og praktiske gøremål.

For mandag er ferie, mandag er starten på en uge med jobfri men med meget andet godt i kalenderen.
Mandag morgen er langstrakt og lidt doven, for først om nogle timer forventes det, at jeg er anstændig og nystrøget og venligt selskab.

Jeg tillader mig at trække tiden ved bordet, jeg nyder at kunne og nyder den ro, der er i et hus, hvor ingen skal nå noget til et knivskarpt klokkeslet…

Jeg har varm hund ved fødderne, blød kat på stolen ved siden af, jeg har te og engelsk serie på IPad’en og jeg har udsigt til to rengjorte stuer med nypudsede vinduer og bankede puder. Her ser fint ud.

Jeg har genoplivet et hengemt stykke strik, jeg må ha’ noget automat strik, for jeg er ikke heldig med det, som jeg får startet op for tiden. Hovedet har været for fyldt af ting, som kræver kræfter og når det er sådan, ja så mister jeg mit strikkefokus og laver underlige ting. Tænk bare på Sophies Amanda, som blev strikket i skilsmissetiden og som endte med at fange flammen fra et vildsomt lys.

Så grønt perlestrik må sammen med påskeferiedagene være vejen til at genfinde roen. Jeg er begyndt at mangle den…

Og mens jeg strikker og kigger på engelske aristokrater, så tænker jeg også tanker om den fødselsdag, som vi skal holde her i huset på torsdag. Laura. 18 år?!
Jeg forstår det ikke.

Hun har inviteret til brunch, vores nærmeste venner og deres store unger, det bliver lige så dejligt, som det plejer at være, når vi er samlet. Mor laver mad og pigerne skal sørge for nysselig borddækning og arrangeren.

Men det er først på torsdag.
Lige nu er det bare mandag, mandag med ferie og mandag med mulighed for at hænge ud, så det vil jeg gøre.
Lige her, hvor jeg elsker at være…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Michelle 25/03/2013 at 12:51

  Må du få en fantastisk mandag! – som jeg kan læse du allerede er i gang med 🙂

  Er helt vild med din håndskrift 😀 Mærkelig kommentar, jeg ved det, men det ændre altså ikke at jeg synes skriften er skøn!

  • Reply Anne 26/03/2013 at 15:46

   Jeg havde den dejligste mandag, Michelle, og tirsdagen er fortsat i samme rille, skønt!

   Håndskriften, tja, den er jo som den er, nogen gange pænere end andre, men for det meste let at læse.
   Og tak 🙂

 • Reply Tine 25/03/2013 at 15:55

  Pæn håndskrift!

  • Reply Anne 26/03/2013 at 15:47

   Tak skal du ha’ Tine, måske skal vi sende en tak videre til min første dansklærer AnneMarie, der lærte os at skrive formskrift. Min hælder ulovligt meget, men det er hurtigere at skrive sådan…

 • Reply gitte grønberg 25/03/2013 at 17:00

  ønsker jer alle nogle rigtig dejlige påskedage

  og ja jeg kan kun tilslutte mig kommentarerne om at du har en virkelig pæn håndskrift :0)

  • Reply Anne 26/03/2013 at 15:47

   Også dejlig påske til dig og dine, Gitte…

 • Reply Annemette 25/03/2013 at 17:05

  God ferie 😉

  • Reply Anne 26/03/2013 at 15:47

   Det samme tilbage til dig, Annemette…

 • Reply Susanne 25/03/2013 at 20:15

  Vi er helt på bølgelængde, jeg har også ferie og glæder mig også over fravær af hverdagslogistik og tid til at tænke, småblunde og bare være.
  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig påskeferie. Jeg håber den lige præcis så dejlig som du måtte ønske og fyldt med ro og afslapning.

  • Reply Anne 26/03/2013 at 15:48

   Vi er nogle heldige damer, Susanne, med sådan noget ferie at flyde i, herligt…

 • Reply Anne-Mette 28/03/2013 at 14:30

  Læserførst dine indlæg nu så vil ile med en hilsen til fødselaren… og hendes mor. Hver fødselsdag er noget særligt men jeg tænker det er ekstra specielt når kyllingerne fylder 18. Største Bukkebruse her i huset bliver næste gang – jeg synes det er lidt…anderledes… Håber I har en skøn dag med venner og familie!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.