Familieliv, Hjemme, Jul, Lidt af hvert

STJERNER TIL EN STJERNE…

03/12/2012


Julen er flyttet ind. Stuerne er trimmet og det samme er de andre rum, pyntede og fine og lige til at frydes over. I alle tilfælde for os, der har hang til den slags.

Og det har vi “os”, der bor og hører til her, pigerne og jeg.
Decemberfryd med stjerner, lys, kogler, vise mænd, blomster, engle, hønisser og oven i købet med hvidt drys udenfor ruderne.

Vi er klar til tage imod alle decemberdagene med hyggelige gøremål og dejlige kom-sammen’er…

Jeg holder af at finde på nye måder at bruge vores julepynt på, jeg bliver aldrig sådan én, der pakker de samme ting ud år efter år og sætter dem de sammme steder, sådan fungerer det ikke for mig, jeg nyder at finde andre mulighder og nye makkerpar og se tingene tage form i vores rum, mens jeg går og ordner.

Lidt nyt kommer også til hvert år, både hjemmelavet og hjemmebragt, fra udvalgte butikker og dygtige veninders kreative hænder.
I år er der nissegrimling på gris og det smukkeste syede jesusbarn med forældre som Hanne har syet.

Og også Obama har fået selskab af frisklavede stjerner i farver, der klæ’r ham. De er superlette at lave og rigtigt fine, synes jeg, man kan finde en anvisning til dem på Panduro Hobbys hjemmeside…

I dag er både papirstjerner og Amerikas stjerne blevet fotograferet af en rar fotograf fra MJA, han havde også min fars hjemmelavede englekor og forårets loppescoop af en julepyramide i søgeren og til sidst også fruen her.
En sød journalist var også med og vi fik gode snakke om traditioner, passioner og glæden ved varme decemberdage og hvide driver. Inden længe vil både billeder og hendes “udtræk” af et par timers samtale være at finde i avisen.

Det var hyggeligt, at de kom forbi, og ud over den gode oplevelse, som det var, ja så kan jeg nu også læne mig tilbage og sige Tjek til julestylet hjem.
Hvis jeg da ikke lige finder på et eller andet, som vi bliver nødt til at rode med, noget med glimmer, limstift, udklip og vinger.

Og selvfølgelig neonfarvet murersnor.
Det kommer man ikke sådan udenom denne december…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply Gitte K 03/12/2012 at 22:09

  Hvor er dine stjerne flotte og hvor sejt er det lige, at du nu skal i avisen, fedt at andre end os der kigger forbi her i cyberspace, for mulighed for at se dine evner til at sætte sammen, skabe noget unikt og ikke mindst den gode stemning, og det siger jeg selvfølgelig uden nogen sindet at have været der, kun set dine mange fantiske billder. Hvilken avis kommer artiklen i?

  • Reply Anne 04/12/2012 at 07:01

   Haha ja Gitte, herligt at man kan have en klar fornemmelse af, hvordan her er, uden at ha’ været her. God pointe 🙂
   Artiklen kommer i Midtjyllands Avis…

 • Reply Lis 03/12/2012 at 22:22

  Smukke stjerner du har lavet. Tak for linket.

  Kh. Lis

  • Reply Anne 04/12/2012 at 07:01

   Velbekomme Lis…

 • Reply Tina - omme i London 04/12/2012 at 01:33

  Sikken et dejligt hjoerne; der ser hyggeligt ud – hos Obama. 🙂

  • Reply Anne 04/12/2012 at 07:02

   Jeg smiler til ham hver dag, Tina, man kan vel sige at han er mit idol af en slags…

 • Reply Eva 04/12/2012 at 04:54

  Det er så smukt, – og fortjener at komme i avisen.
  Jeg er vild med Obama, – også i din udgave nu med stjerner.

  • Reply Anne 04/12/2012 at 07:02

   Han er en stjerne og fortjente da et par til pynt i december, Eva…

 • Reply Helle Kristensen 04/12/2012 at 06:36

  Hjælp!!! jeg kan ikke finde stjernen på Panduro Hobbys hjemmeside. Hvad skal jeg gå ind under? OG undskyld, dine er super flotte.

  Kh Helle

 • Reply Mette 04/12/2012 at 09:33

  Jeg elsker din Obama plakat – og håber endnu mere på, at jeg kan være så heldig, at det er den jeg finder under træet den 24.. Elsker faktisk hele dit julehjørne, vil have det i tankerne næste år, hvis jeg skulle være så heldig..

 • Reply Helle 04/12/2012 at 10:49

  Mange tak. Havde faktisk været alle de nævnte steder . Vh Helle

 • Reply Tante T 04/12/2012 at 21:38

  Hvor de stjerner klær Obama 🙂
  Og for os nysgerrige ikke-lokale, må du gerne linke til artiklen når den kommer…

 • Reply Sidsel 04/12/2012 at 21:52

  Woou…
  Jeg har dine stjerner, jeg elsker dem og de kommer gerne op år efter år. Tak, Anne:-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.