Lidt af hvert

MANDAGS-MODEL…

18/09/2006

Slapsvansen har været indleveret til reparation, og nu har de ringet, at jeg kan komme ind og hente en helt ny; der er noget, der siger mig, at lige præcis denne maskine er den ene ud af tusinder, der har haft en lille defekt fra starten!
Den slags maskiner uddeles normalt ikke med rund hånd til de klagende kunder, for sådan en svend kan holde evigt, siges der…

Det er anden gang, den er på værksted, og i den mellemliggende periode, og egentlig også inden første tur til mekanikeren, der har den ikke kørt optimalt, jeg har aldrig sådan for alvor elsket den.
Men flot, det er den bare!

Måske skulle det flotte design ofres til fordel for noget rå muskelkraft, måske denne her, 1200 watt, den vil fremad…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Liselotte 18/09/2006 at 12:07

  Ak ja Anne, jeg kunne have været lige så optaget af det lækre og derfor have investeret i det samme i tidernes morgen, men jeg havde heldigvis hørt, at skidtet ser mere ud, end den er effektiv.

  Jeg har en Electrolux Assistent, 7 liter er rigeligt og de 700 watt den præsterer har endnu ikke været i nærheden af at være for lidt. Jeg er utroligt glad for den, men den er selvfølgelig ikke lige så smart, som KA’en 😉

 • Reply Anne 18/09/2006 at 12:12

  Jeg kender godt din model, Liselotte, har arbejdet på en café, hvor vi havde sådan en, den er god, og meget let at bruge, det tæller også!

  KA’en er god, til kager, råkost og sådan, men ikke til de brødportioner jeg bager, og det er der, jeg virkelig har brug for den.
  Kagedej kan man altid piske med en håndmixer, men sådan en klarer altså ikke en kæmpe portion rugbrødsdej, ikke uden at lugte fælt i alle tilfælde.

  Jeg vil smide den nye KA på Trendsales og i DBA, så må jeg se, om det kan rejse penge til en anden model…

 • Reply anne (altså en anden en af slagsen) 18/09/2006 at 15:25

  okay tak i den grad for den information, mig der netop har modtaget et pengebeløb øremærket til netop sådan en model, nu må jeg så finde en anden, der kan blive min tro følgesvend de næste 30 år – for så længe forventer jeg altså den holder en sådan sag!

 • Reply britt 18/09/2006 at 19:30

  Hej Anne,
  Tja, muskelbundtet du henviser til står på mit køkkenbord – og jeg er lykkelig for den – herhjemme hedder den aldrig andet end Kraftkarlen. Kan varmt anbefale den – og så er den også flot synes jeg. Go for it!
  KH Britt

 • Reply Anne 19/09/2006 at 08:52

  Jeg snupper den, Britt, skal bare lige ha’ afsat den anden først, så der er finanser til kraftkarlen 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.