Lidt af hvert

KNALD PÅ…

26/08/2012

–  På livet.

–  På tempoet.

–  På udfordringerne.

–  På pigerne.

–  På jobbet.

–  På forpligtelserne.

–  På tankerne.

–  På smilene.

–  På glæden.

 

Det går stærkt. Til grænsen stærkt.

Så derfor er der stille her på kanalen. Ord og oplevelser er der så rigeligt af men tiden og roen til at fortælle og dele har trange kår.

Livet er godt og også svært at sætte begrænsninger på for jeg vil helst ha’ det hele med.

 

Lige nu er det bare sådan, at både velkomment og uvelkomment tørner sammen og når der har været brug for at lave stram struktur og tidsplan, så skal der ikke mange forstyrrelser til, før det begynder at bøvle.

Jeg jonglerer med tiden og de forskellige behov, som børn, job, venner, familie og jeg selv måtte ha og det er med tungen lige i munden og ind imellem tilbageholdt åndedræt at jeg kommer igennem dagene…

 

Jeg kan se en ende på det, næste søndag kan jeg sidde her igen og kigge ind i en ny uge, som bare er helt almindelig og så rolig, som sådan én nu kan være.

Næste søndag. Jeg ved godt, at den er her før end jeg næsten kan nå at blinke, men jeg ved også, at jeg vil være brugt, mæt og træt, når jeg vælter ind i den.

 

Pas nu på dig selv, siger andre og messer jeg selv.

Pas på.

Det gør jeg faktisk men det kræver også kræfter at gøre, for andre kan let have en anden opfattelse af, hvad det er, der er væsentligt og hvad jeg bør bruge mine kræfter på, og alene debatten om dette kan være så rigeligt udfordrende.

 

I dag er der ikke meget jeg skal, ud over at sørge for at pigerne hentes og bringes. Det gør jeg gerne, jeg kører gerne, på kryds og tværs og mod nord og syd. Med de smukke unge mennesker, som er både mine egne og andres børn.

Det er livfuldt og herligt at være sammen med dem og ind imellem glemmer de i deres optagethed af ungdomslivet at mine ører også er med i bilen. Det giver gode grin og viden, som jeg nødigt ville undvære.

 

Knald på livet og knald på en gammel ged.

Han står lige her  –  Mads Gedebuk på syre  –  og lyser op og minder mig om, at selv om livet er travlt og fyldt, så er der også åbninger for at nyt kommer ind. At nye mennesker vinder plads i hjertet og i kalenderen og at jeg kun har dette ene skud i bøssen til at skabe mig det liv, som giver mening for lige netop mig.

 

Så gør det ikke så meget, at der ind imellem må løbes hurtigere end hurtigt, det må vi alle ind imellem, men bare vi ikke løber med hovedet under armen men med gode mål for øje, så går det sikkert alt sammen helt fint.

God søndag og god ny uge…

 

You Might Also Like

18 Kommentarer

 • Reply Losarinas mor 26/08/2012 at 09:41

  Det virker som om, du trives i dit nye liv, og dét er godt 🙂

  • Reply Anne 31/08/2012 at 15:18

   Det gør jeg, Miri, meget endda, men det har også krævet en målrettet indsats…

 • Reply Tina Dalbøge 26/08/2012 at 09:57

  Jeps – pas på dig selv – og tiden der løber 🙂

  • Reply Anne 31/08/2012 at 15:19

   Jeg passer, Tina, faktisk bedre end nogensinde før, føler det mere vigtigt nu, for mig selv og for mine piger…

 • Reply Gitte 26/08/2012 at 10:28

  Nogle gange er det rart at have travlt også meget travlt, bare det ikke er for længe af gange, sådan er det i hvert tilfælde for mig, for hvis det strækker sig over en for lang en periode, så holder det meget hurtigt op med at være skønt at have meget at se til. Min august er altid travl og meget, men det er ok for jeg ved det på forhånd og jeg ved at det slutter igen og så kan jeg faktisk godt nå at nyde det, for hvor er det også fedt at føle at man får udrettet en smasse. God stille og rolig søndag til dig.

  • Reply Anne 31/08/2012 at 15:20

   Jeg ved, at det bare lige er disse to uger, Gitte, og så er der mere fred igen. Stadig nok at lave men i lavere tempo.
   Jeg har det som dig, jeg kan sagtens klare det, når bare jeg ved hvor længe og med hvad, jeg har travlt…

 • Reply Eva 26/08/2012 at 10:57

  God “løbetur” i den kommende uge.

  • Reply Anne 31/08/2012 at 15:20

   Jeg er snart i mål, Eva, lørdag ved midnats tid, det er tættere på end det har været…

 • Reply Solveig 26/08/2012 at 12:37

  Det ser og høyres ut som du har kontroll på kor mykje du kan gjere. “kor fort du kan springe/løpe”…. Og det er det berre du som kan vite.
  Det at du har gjort deg desse tankane viser at du passar på deg sjølv.

  God tur gjennom neste veke, nyt den og livet!

  Solklem

  • Reply Anne 31/08/2012 at 15:21

   Jeg er i kontrol, Solveig, og jeg slipper ikke rattet, jeg styrer selv og det går fint.
   Men jeg glæder mig nu til på søndag 🙂

 • Reply Helle D 26/08/2012 at 19:58

  PRÆCIS! Nyd hvert sekund selvom det går stærkt!

  • Reply Anne 31/08/2012 at 15:21

   Jeg nyder, Helle…

 • Reply Pernille 27/08/2012 at 00:06

  Jeg kan faktisk godt lide, når livet spænder ben for blogskrivning. Også selvom jeg gerne læser med. Men mest fordi prioriteringer er vigtige.
  Hav en god uge 🙂

  • Reply Anne 31/08/2012 at 15:22

   Tak, Pernille, der bliver tid til flere ord i den kommende tid.
   Men jeg selv sætter faktisk også pris på stilhed, når folk suser, hellere ingenting end nogle hostende præ fabrikerede indlæg…

 • Reply Tora 27/08/2012 at 07:21

  Det høres faktisk ut som om du har det bra midt i det travle. Men det hjelper kanskje at du ser enden på det, og at det travle ikke er normaltilstanden? Nyt livet, jentene og geita, så ses vi på den andre siden.

  • Reply Anne 01/09/2012 at 06:26

   Jeg har det så fint, Tora, det meste af tiden, og det der holder dampen oppe er visheden om, at det er en afgrænset periode, der ser sådan her ud. Bagefter venter frihed og Island 🙂

 • Reply Anne-Mette 27/08/2012 at 10:08

  ha ha ha.. grinede over din kommentar om at de glemmer dine ører er med. Kender følelsen. Og glæden over den.

  Den anden dag var det dog ved morgenbordet; mellemste skulle hygge lidt med en kammerat nu han var hjemme fra efterskolen, så de gik ud og spise og i bio. Næste morgen underholdt de så med den unge seritrices “gode røv” (hmmm…) Med løftet øjenbryn og glimt i øjenkrogen sagde jeg “aajj… drenge….” “HVAD!!!! Mor, vi er teenagere. I puberteten… Vi ka ikk gøre for det” (Blame it on the hormones er åbenbart undskyldningen 🙂 🙂 ) Go hastig uge Anne…

  • Reply Anne 01/09/2012 at 06:26

   Skønne unger 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.