Lidt af hvert

LØRDAGSRO…

26/03/2011

Jeg trækker min stille morgen ved bordet lang, bevæger mig stille for ikke at vække resten af huset, sipper kaffe, spiser syrligt med friskt og sødt på toppen, vender sider i min mye bog og lader også tanker vandre mens øjnene nyder den friske og sprøde buket.

Lørdag morgens stillestund er god for mig, jeg er brugt og tung, jeg samler mig roligt og finder den energi, som dagens program kalder på…

Der skal handles og ordnes til Lauras fødselsdag, som vi skal fejre i morgen og mandag, hvor hun bliver 16. Den skal have gas denne her fødselsdag, for næste år er det andre end os, der skal holde den for hende, 17 bliver hun i Wisconsin.

Hun har masser af gode idéer om mad til både morgen og aften, til kager til familie og kager til skolekammerater, jeg får travlt ved komfuret og tyvstarter lidt i dag, så der også kan blive tid ved bordet for mig, når alle gæsterne myldre ind.

Og gaverne, dem skal vi selvfølgelig også ha’ hentet, men de er valgt og derfor ikke nogen udfordring at samle dem i de butikker, hvor de ligger,

Hun er ikke så god til at ønske sig noget, men jeg ved, at det vi har fundet vil gøre glad og tilfreds.

Men inden da, inden bad og bytur og bagning, der snupper jeg lige lidt mere ro her i mit skønne hjørne af verden.

God lørdag til jer på hver jeres gode plet…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply mette b 26/03/2011 at 09:28

  Sikke en dejlig solskinsdag, du har åbnet i stilhed og med nydelse. Til efteråret går jeg også glip af min datters fødselsdag, da hun skal på efterskole, men så må den fejres en anden dag.

  At købe, lave og give gaver er virkelig noget af det bedste jeg ved. Vores oldefarmor fylder 90 den 24. april og jeg har noget særligt i tankerne. Et fint billedalbum med minder fra alle vores dejlige sommerhusoplevelser i Klint, alle vores store, familiekaotiske julefrokoster og fra vores dejlige snakke om livet på godt og ondt.

  Nyd din dag med forberedelser og nydning.
  Klem fra
  mette

  • Reply Anne 28/03/2011 at 21:41

   Jeg elsker også det med gaverne, Mette, big time, kunne gi’ gaver hver eneste dag!

   Det lyder som en vidunderlig gave til oldefarmor, jeg er sikker på, at den vil gøre hende forfærdelig glad…

 • Reply Liselotte 26/03/2011 at 09:34

  Rigtig god lørdag til dig, Anne – en med ro, glæde og varme, at lykkes og at være og bære 🙂

  • Reply Anne 28/03/2011 at 21:41

   At være og bære er måneden udfordring, Liselotte…

 • Reply susanne 26/03/2011 at 10:11

  Åh den bog, hvor jeg glæder mig til at købe og læse den….

  • Reply Anne 28/03/2011 at 21:42

   Du kan roligt glæde dig, Susanne…

 • Reply karen 26/03/2011 at 11:24

  Det strømmer harmoni og glede ut av innlegget ditt, og løfter om snart vår og sommer. Det tar jeg gjerne med meg inn i min dag. Ønsker deg en fin dag!

  • Reply Anne 28/03/2011 at 21:42

   Jeg håber, at også din dag blev vældig fin, Karen…

 • Reply Pia 26/03/2011 at 14:06

  Jeg sidder her i et stille hus – ingen andre hjemme – og nyder Fyrmesteren – måtte købe den på dag 1 og har bestemt ikke fortrudt !!! Også god læsning – og week-end til dig :o))

  • Reply Anne 28/03/2011 at 21:42

   Den er da ikke så ring’ endda, Pia, jeg vender også grådigt siderne…

 • Reply Marie 26/03/2011 at 14:44

  Stort og varmt tillykke til og med din Laura i morgen…
  Hur-ra, hur-ra, hurra, hurra hurra…osv.
  Jeg slapper af lige nu , da jeg i aften skal til stor 60års fødselsdag!!!!

  • Reply Anne 28/03/2011 at 21:43

   Tak, Marie.
   Håber, at du havde en festlig 60 års kalas…

 • Reply Eva 26/03/2011 at 20:50

  Nyder ordene dine lige her på min plet, som pt er på mit arbejde. Verdens hyggeligste café, hvor der lige nu er lidt sløvt, selvom der er billig vin og dejlig sigøjnermusik, som fremtrylles af tre søde musikere!

  • Reply Anne 28/03/2011 at 21:44

   Billig vin og sigøjnermusik kunne vel godt skabe lidt liv i baren, Eva, men hyggeligt nok at have tid til at surfe også 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.