Download, Mad, Opskrifter

PIZZA BIANCA I OG II…

24/02/2011

Der er den nemme udgave og så den, der tager lidt længere tid, men som til gengæld er helt hjemmelavet.

I dag snuppede vi den hurtige af slagsen, da vi var flere, der skulle afsted igen.

Så i løbet af 20 min var der lavet nybagt Pizza Bianca med fuldkornsdej, bagekartofler, pesto og lidt frisk mozarella.

Dejen fra plastikpakken rullede vi lidt tyndere ud, nærmest til dobbelt størrelse, og smurte den med et godt lag pesto fra glas.

Oven på kom der tyndtskårne kartoffelskiver, foodprocessoren havde gjort arbejdet for os, og så et drys flagesalt på toppen.

Da pizzaen var tæt på færdig smed vi nogle humpler frisk mozarella ind oven på sammen med en håndfuld friske basilikumblade.

Lynhurtigt, mægtigt nemt og super velsmagende…

Andre gange, når vi har lidt bedre tid, så snupper vi den længere vej, hvor alt laves fra bunden, det smager absolut bedre og man har også helt styr på, hvad det så er, at man kommer i munden.

Men der skal også være plads til de dage, hvor man går igennem, der hvor hegnet er i stykker eller hvordan det nu end er.

Har du tiden og lysten til at starte fra nul, så har jeg lagt en opskrift til at downloade lige her.

Pizza Bianca rules  –

lige meget hvad…

You Might Also Like

10 Kommentarer

  • Reply Marianne 24/02/2011 at 19:55

    Så blev tastaturet vådt igen ;))
    Vi laver den på bagesten i vores gasgril – ikke dårligt skulle jeg hilse og sige :))

    • Reply Anne 25/02/2011 at 18:27

      Bagesten og grill – lækkert!

  • Reply Sifka 24/02/2011 at 22:11

    Den nemme udgave er et absolut megahit herhjemme, når alle vender trætte hjem efter sene lukketider. Her hedder den bare pizza med kartofler. Måske ikke særlig eksotisk, men det går nu ikke ud over smagen.

    • Reply Anne 25/02/2011 at 18:28

      De ved jo heller ikke, hvad vi kalder dem, Sifka, så skidt med det, bare de er sprøde og gode…

  • Reply astrid 25/02/2011 at 08:23

    Snadder ! Kan også anbefale følgende topping: pesto, creme fraice, rester av kylling, rødløk, bacon, mozarella og parmesan, og et godt dryss med frisk rosmarin. Hvis man i tillegg legger på ruccola før servering …. himmelsk !

    • Reply Anne 25/02/2011 at 18:29

      Jeg elsker ruccola på pizza, Astrid, det smager vidunderligt.

      Dine anbefalinger vil jeg prøve en anden god gang, det lyder rigtigt lækkert…

  • Reply Eva Bagger 25/02/2011 at 08:26

    Der skal så absolut være plads til nemme løsninger, det er jeg stor tilhænger af. Hernede bliver det dog tit tale-away, når lysten til at lave mad eller tiden mangler. Men vi bor så også omgivet af duftende bikse og caféer; det er da én god ting ved at bo midt i en stor stor storby!
    Sad ellers og browsede rundt i dine arkiver i går, sommerbilleder og andre gode ting. Skal SÅ meget have en have inden for en overskuelig fremtid 😉

    • Reply Anne 25/02/2011 at 18:30

      Vi ville også få mere mad udefra, Eva, hvis vi kunne hente hos en inder, pakistanker, græker, japaner og kineser, men det kan vi bare over hovedet slet ikke.
      Vi bor i en lille lille landsby.

      Og selvfølgelig skal du da ha’ dig en have, det er så godt for krop og sjæl at være derude…

  • Reply Kea Bruhn 25/02/2011 at 13:47

    Ok med opskriften, men den fisketallerken er da en hel del mere interessant. Hvor er den fra?
    Den lille glade prik-fisk fik mit humør en grad op.

    • Reply Anne 25/02/2011 at 18:31

      Den er lavet af en keramiker, der hedder Nina Lund, Kea, jeg har lige hentet 2 nede hos hende, har ventet lææææænge på dem, men nu er de her og jeg er vild med dem…

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.