Lidt af hvert

SØNDAGS-SLØV…

14/03/2010

TE...

Efter en vidunderlig dag nordpå i går daffer jeg i dag rundt i snegletempo og kan ikke rigtigt bestemme mig for, om jeg skal spænde op til den helt store tur rundt i huset med oprydning af småbunker og udmugning i outdated tøj eller om jeg bare skal klatte sammen i et sofahjørne og spinde og dase som en kat?!

Jeg er veltilpas helt ud i fingerspidserne efter to meget energiopfyldende oplevelser her sidst på ugen, først en skøn koncert torsdag og så en anden slags skønne timer lørdag, hvor verden blev vendt på hovedet og tilbage igen, hvor alt muligt og umuligt var på tapetet, hvor både alvor og spas var på tapetet.

Veltilpas og egentlig også meget veludhvilet, så den sløvhed jeg mærker i kroppen og på øverste etage er måske i virkeligheden bare mere et udtryk for ren og uforfalsket tilstedeværelse i nuet.

Det vil jeg bilde mig ind og vandre tilbage til de blødere møbler og så hænge ud der lidt længere med højt hår og hængerøv.

Og så snupper jeg lige en kop “lively” te med, så jeg kan være klar, hvis nu trangen til aktivitet melder sig…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Therese 14/03/2010 at 18:05

  Jeg har ofte kigget på lige præcis te. Er den lækker?

 • Reply Therese 14/03/2010 at 18:06

  Mente selvfølgelig “lige præcis dén te”

 • Reply Anne 15/03/2010 at 23:04

  Den er lækker, Therese, meget frisk, god om morgenen, synes jeg…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.