Lidt af hvert

NÅMMEN ELLERS GÅR DET MEGET GODT…

13/01/2010

Vintervejr...

Arbejdearbejdearbejdearbejde!

Mand – hvor ville jeg kede mig, hvis jobbet ikke lagde beslag på så mange timer hver dag!!

Eller ville jeg?

Narjj – nok ikk’ vel…

Jeg ville i virkeligheden aldrig ha’ fem minutter til at kede mig i, for timerne og dagene ville være booket med køkkenhulahop, håndarbejde, hus, have, veninder, skriblerier, bøger, te, blomster, hundeklap og katteae, livet ville være godt og helt og fuldt, arbejde eller ej.

Men når det så er sagt, og jeg lige har fået fem minutter til at finde ud af, at jeg er hjemme, at arbejdsdagen er slut og at jeg er hel endnu, ja så er jeg egentlig så inderligt glad for mit daglige arbejde.

For udfordringerne, for udviklingen, for mine kolleger, der på hver deres måde beriger mine timer på pinden, for de familier, jeg møder ude i marken, for de små og for de store børn, der får mit hjerte til at smelte og får latteren til at trille i min mave.

Og det er da i alle tilfælde slet ikke deres ansvar, at jeg ikke kan finde ud af at trække i arbejdsbremsen.

Jeg bliver bedre med tiden, bedre til at sige tak for i dag og trække hjemover, men det er ikke den letteste disciplin for mig, for der er så meget at ordne og hjælpe med og støtte op om derude.

Men der er selvfølgelig også en dag i morgen…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Kirstenk 14/01/2010 at 07:08

  Åh, ja megen god fritid går til splde med det arbejde…eller noget, i virkeligheden ville det være træls hvis ikke vi havde arbejdet…hvad skulle man så brokke sig over??

 • Reply Losarinas mor 14/01/2010 at 07:29

  Håber bare du passer på dig selv.
  🙂

 • Reply Anne D 14/01/2010 at 08:01

  En bekendt sagde inden jul til mig at hun var lidt nervøs for de 14 dages juleferie hun havde. Hun skulle kun have sine børn den ene uge og hvad skulle hun dog få tiden til at gå med hele den lange anden uge? Jeg var overrasket og havde aldrig tænkt på at sådan kan man jo også have det… at man ikke ved hvad man skal lave. Dét er aldrig mit problem, jeg har altid tusind ting i gang og kunne så alt rigeligt fylde en dag også selvom jeg ikke gik på arbejde. Men der er én ting som kun arbejdet kan give mig… og det er det daglige skud “få nye input af mennesker som man ikke selv har valgt” og det ville jeg have svært ved at leve uden. Hvis jeg ikke arbejde ville mine veninder og jeg kunne gå rundt og blive enige om alting. På arbejdet får jeg nye ideer, nye input og hørere om hvordan det er at leve i hverdage der ikke minder om min. Og dét elsker jeg.

 • Reply yt 14/01/2010 at 09:39

  Du er nød til at komme hjem og lade op,
  ellers ville du jo ikke have overskud at
  dele ud af og til at hjælpe med.

  Yt

 • Reply Marie-Louise 14/01/2010 at 12:28

  Der er helt sikkert en dag imorgen- især hvis man husker at passe på sig selv. Så er man også nogenlunde sikker på at morgendagen bliver god;-)
  Dejligt at du er så glad for dit arbejde. Jeg har lige skiftet job og jeg tror sørme at det også bliver et jeg bliver rigtig glad for. Det er lige SÅ vigtigt, som at man husker at passe på sig selv.

 • Reply Lone H 14/01/2010 at 13:41

  Det lyder jo som om du er en rigtig ildsjæl, og jeg kan forestille mig at der er mange der nyder godt af dit engagement. Hvor skønt at have godt job, gode kolleger og nogen der har brug for dig – men pas nu på dig – giv dig selv nogle pauser og pusterum; det har du garanteret fortjent 🙂

 • Reply Anne 15/01/2010 at 20:36

  Jeg brokker mig ikke, Kirsten, jeg sukker bare lige lidt 🙂

  Jeg tror godt, at jeg kunne undvære at komme ud i verden og på job, Anne, men når det nu er sådan, ja så nyder jeg det og elsker mine supergode kolleger…

  Du har ret, Yt, det er bare lige det der med at finde tiden til at finde hjem 😉

  Jeg er blevet SÅ meget bedre til at passe på mig selv, Marie-Louise, men jeg synes bare, at der er så meget at gøre derude, at det ind imellem kniber at få vendt snuden hjemad…

  Tak Lone 🙂
  Lige nu nyder jeg at det er blevet weekend, jeg trængte en lille smule…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.