Bagværk

HELDIGT AT VI IKKE SKAL TALE MED DEM…

22/10/2009

Kardemomme…

Morter…

Kinøjser…

Der er gang i det lille bageri i dag, det sure og halvmørke vejr ude lige frem råber på boller og cacao med flødeskumsskyer i, vi må ha’ det for at overleve torsdagen, der er klædt i gråt.

Så der må bages, ikke for sundt, vi har fået rigeligt af groft, grønt og linset til frokost, men det må heller ikke blive alt for sødt, for så clasher det med cacao’en.

Vi har fundet bagegrej og -gear frem til Kineserboller, fatter stadig ikke navnet, skulle de så ikke ha’ haft et skvæt soya og en halv kogt and rørt i?!

Lige meget hva’, så kan de altså et eller andet med orangemarmelade og ost på, de kineserbrød, lidt sødt og lækkert ligesom kage og så alligevel ikke…

Indtil videre har jeg klaret at regere i køkkenet uden uheld, måske fordi jeg stadig er deprimeret over gårsdagens ulykkeligheder, men det kan selvfølgelig nåes endnu, jeg har da både mobil – en anden end i går – og morter fremme på bordet, det kunne godt gå galt.

Måske skulle jeg tage sko på, i stedet for at dappe rundt på bare fødder med en tung stenmorter balancerende farligt tæt på kanten.

For hvis det der med alle gode gange 3 passer, ja så mangler jeg stadig én for at være i mål, telefon i går = 1, tørretumblermeltdown i dag = 2, så deeeet…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Kirstenk 22/10/2009 at 18:09

  Tror måske nok det med telefonen tæller for x2

 • Reply Anne 22/10/2009 at 19:21

  Ja, så rigeligt endda, Kirsten, men det var tørretumbleren sgi ligeglad med og nu har jeg lige været til fødselsdag med vrangen ud på skjorten, det er altså heller ikke så heldigt 🙂

 • Reply Ulla V. 22/10/2009 at 20:32

  Åh, ja den slags ting kommer altid til ulejlighed! Vores tørretumbler gik itu for et par uger siden – der har heldigvis ikke været flere itugåede elementer (7-9-13)!
  Jeg krydser fingre for at bare fødder og morter bliver en god kombination. Og jeg tror skjorten kan tage 3. pladsen, så er du ovre det. ;))

  Rigtig god weekend.

 • Reply Anne 23/10/2009 at 13:26

  Der skete heldigvis ikke flere uheld her på adressen i går, Ulla, jeg satser på, at faren er drevet over.
  Også rigtig god weekend til dig…

 • Reply 9na 24/10/2009 at 13:02

  For et fantastisk bilde du har av pelsdyrene i innlegget nedenfor! Flott blogg i det hele tatt dette her, det er en deilig ro her inne hos deg…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.