Blomster, Haveliv

INGEN HØNS I SIGTE…

02/06/2009

Til ærteblomsterne…

Ny rose…

Hanne har fået høns i haven, og hun er lige så forelsket i dem, som jeg er i Nicolai, men jeg er altså bange for høns og skal ikke ha’ sådan nogle kræ, jeg er udemærket tilfreds med de æg, som vi slæber hjem fra en lokal farmer.

Men hønse-udstyret kan godt bruges, selv om man ikke har pip og gok i haven, i alle tilfælde satser jeg på, at jeg kan få mine ærteblomster til at klatre smukt og dekorativt på vestsiden af drivhuset denne sommer…

Torben svang en ordentlig hammer og fik pælene hamret godt ned i jorden og siden monterede han så nogle meter hønsetråd derpå, og så måtte vi ha’ en kop kaffe og stå med hænderne i siden og nikke og brumme anerkendende.

Og da jeg så havde brummet lidt, så dristede jeg mig til at spørge, om der ikke kunne monteres en længde mere for oven, og jow, det kunne der, men sidst manden min havde tjekket, ja da var det han regnede med var ærteblomster ikke større end hans halve Kings, så mon ikke det liiiiige kunne vente en uge eller to!?

Og jow, det kunne det da  –  sa’fø’li’…

Og mens vi så venter på, at ærterne klatrer op ad, ja så skal vi ha’ monteret noget “vokseværk” på det nye sorte hegn, for der er i dag investeret i lækker duft og smukt syn til resten af sommeren, og forhåbentlig de næste mange, der kommer.

Glamis Castle – det bliver så herligt…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Hanne 02/06/2009 at 20:50

  Hep, hep ærteblomster :O) Det bliver da så fint, så snart der klatrer små duftende blomster rundt på det net.

 • Reply Sifka 02/06/2009 at 22:29

  Hvor bliver det fint og havelækkert:)

 • Reply Ulla V. 03/06/2009 at 11:37

  Så har du fået din ærteblomst mur etableret – min er også klar, så nu vander jeg bare og venter på, at de smukke blomster dukker frem. Jeg kan godt se fornuften i at få yderligere en højde af hønsenettet på…så kan de kravle helt til tops på din drivhus væg.

  Åh, hvor jeg glæder mig til at plukke en masse ind og nyde deres duft udenfor…der plejer at være nok til begge dele. :0)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.