Blomster, For hjerte og sjæl, indenfor, Pynt

FRISKE FORSYNINGER…

05/01/2008

Tulipan…

Det allerbedste ved det ugentlig indkøbsraid er, at der også kommer friske blomster med hjem til vaserne.

Jeg elsker at fylde rummene med fine buketter, og på denne årstid, hvor haven intet kan levere, så er det dejligt at det bugner med sprøde og farvestrålende blomster på torvet.

Tulipan…

Jeg havde lyst til at købe dem alle, men vores varme tørre hus er ikke så tulipan-venligt, de er nærmest mumificerede efter et par dage, så jeg nøjedes med at købe til yndlingsvasen, og så kom der perlehyazinter,  almindelige hyazinter og sådan en jasmin-agtig ting med hjem for resten.

Der dufter lidt af forår i alrummet, en dejlig kontrast til den hvide sne, der hvirvler udenfor vinduerne…

img_8153.jpg

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Charlotte Illum Larsen 05/01/2008 at 14:24

    Jeg elsker den der sprøde lyd som tulipaner giver når man ruller dem forsigtigt mellem fingrene… saftspændt sprød lyd..

  • Reply Lise 05/01/2008 at 14:25

    Åhh, jeg elsker også tulipaner. Jeg er fra landet, så jeg tjente mine første egne penge ved arbejde hos en tulipangartner, hvor jeg har pakket uendelige mængder af 10 stks buketter. Jeg elsker fornemmelsen af de saftige sprøde tulipaner mellem fingrene og den helt særlige måde de knitrer på. Hjælper det ikke på tulipanerne, hvis du stiller dem koldt om natten?

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.