Lidt af hvert

HOVEDET OP OG BENENE NED…

24/05/2009

Sommerfuglelavendel…

Jeg er oppe og se land efter mange lange timer på langs bag nedrullede gardiner med en led migræne som sengemakker, rigtig irriterende måde at tilbringe dejlige fridage på.

Man burde kunne få en erstatningsdag!

Men hva’, jeg nåede selvfølgelig at nyde både torsdag og fredag med sol på næsen og fingrene begravet i havens bede, der nu står sirligt nippede og afrettede…

Enkelte roser og et lille paradisæbletræ har fået nye steder at bo, hængekøjestativet har fået et par ekstra planker på, så kaprifolierne har noget mere at sno sig op ad og i de små hyggelige pauser, som Torben og jeg nåede at holde en del af, ja der blev der tegnet skitser til en ny overdækket terrasse, der kunne bruges når aftensolen stråler og også senere når duggen falder.

Jeg er klar til at begynde på projektet NU, men kender jeg Torben ret – og det gør jeg jo – så skal han lige tygge lidt længere på udformning, materialer, hældninger, støbninger og sådan.

Han kan få lov til at gruble og fintænke et par dage eller tre, men så begynder jeg altså at plage.

Lige nu hverken plager eller planlægger jeg, ikke stort i alle tilfælde, jeg vil bare forsøge at få det bedste ud af de sidste timer i denne miniferie, og mon ikke det i virkeligheden vil lykkes mig bedst, hvis jeg tumler over i sofaen med strikketøj og film…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Liselotte 24/05/2009 at 21:48

  Vi elsker vores overdækkede hjørne, fordi det gør sommeraftener så meget rarere, at være i ly for dug og en sommerbyge, så jeg syn’s kun det kan gå for langsomt med det projekt, Anne. Enig? 😉

 • Reply djohanne 24/05/2009 at 22:01

  Mit sommerprojekt er at kopiere dit hængekøjestativ.
  Det forelskede jeg mig totalt i sidste sommer:))

 • Reply Jette H 25/05/2009 at 08:27

  Hvor ærgerligt med den migræne…. er enig i, at det burde gi’ en erstatningsddag. Håber på en rolig dag for dig i dag. 🙂

 • Reply Karin 25/05/2009 at 12:41

  Åhh – havde vi bare et sted hvor vi kunne lave sådan en overdækket terrasse, så kunne det kun gå for langsomt. Det må være lækkert at sidde ude i stille regn eller mens duggen falder.

  Jeg hepper på at projektet snart kan begynde at tage form 🙂

 • Reply Susanne 28/05/2009 at 15:04

  Strikketøj og film lyder perfekt – det samme gør projektet med en overdækket terasse til de sene aftentimer. Ren idyl og livsnyderi.. Jeg ønsker dig/jer mange gode timer dér. Held og lykke med projektet – og plageriet, som skal sætte projektet hurtigt igang;-)

 • Reply Kate 01/06/2009 at 05:15

  Hej Anne… hvor er du henne; håber at alt er vel hos dig
  God Pinse

 • Reply Tina - omme i London 01/06/2009 at 14:17

  God bedring – og mht den overdaekkede terrasse, saa er jeg en fan – en stor fan!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.