Lidt af hvert

MORMOR WANNABE…

18/08/2007

Sifka får mormor-associationer af mine roser, det forstår jeg sådan set godt, det er ren nostalgi, jeg ryger helt tilbage i min oldemormors stue på Snerlevej i Kolding.

Men roserne er ikke det eneste mormor-agtige her på adressen i dag, der er kogt mos af en ordentlig stak nedfaldsæbler, mos med blød muscovado og sort vanille, det blev himmelsk.
Duften i alrummet mens det stod og putrede over gassen var forrygende, og Amanda begyndte at fantasere om æblegrød med iskold mælk på, eller jordbærgrød eller rabarbergrød for den sags skyld…
I dag får hun ikke grød, men til gengæld gammeldags æblekage med makronsmuldr og blød flødeskum, og for at gå linen ud har den også lige fået en klat rosengele på toppen.
Jeg kan dog ikke være helt tro mod mormor-looket, for jeg ejer ikke en eneste glasskål med bølget kant, men mon ikke det går?!

Og for at det ikke skal være løgn, så har jeg også syltet et par af de knap så kønne agurker fra drivhuset, og inden længe vil de være klar som knasende top på en leverpostejmad eller som syrligt bid til en frikadelle.

Old school mormor, det er fint med mig på sådan en stille lørdag…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.