Konfirmation, Krea, Mad, Pigerne

PLANLÆGNING OG PYNT…

13/04/2009

Menuplanlægning…

Bordpynt…

Stille og roligt får vi os arbejdet igennem listerne med konfirmationsforberedelserne, langsomt men sikkert og stadig fulde af tro på, at vi har styr på sagerne og at vi når det hele på bedste vis, inden det bliver d. 2. og 3.maj.

I dag er der blevet lagt planer for forplejningen, og Laura er helt tilfreds med den menu, som vi har fået stykket sammen, alt sammen små lækkerier, lige som hun elsker det.

Der er skrevet ned og listet op, og jeg har styr på hvad, hvordan og hvornår, indkøbslister er skrevet i løbet af et øjeblik og jeg glæder mig allerede til at komme i gang i køkkenet.

D. 1. vil jeg stå i paratstilling foran køkkenbordet med en kokkekniv i hver hånd fra den årle morgenstund og så vil jeg snitte, hakke, ælte, brase og stege til alt er linet op, det bliver en festdag før festdagen…

Og mens jeg så venter på kokkererings-dagen, ja der kan jeg jo passende fægte lidt med en saks og klatte med en limstift, for der skal fremstilles en ordentlig stak kulørte fugle, som skal smykke bordet sammen med sartrosa pæoner og store hvide bloklys i zinkbakker, fint og nysseligt men alligvel ikke for “overbroderet”.

Jeg skal klippe 60 fugle, det skulle nok give underholdning til en aften eller fem,og går jeg helt kold i det, så ved jeg, hvor jeg kan finde den ægte vare eller også bliver der kun pip til hver anden gæst.

Mad – tjek!

Bordpynt – tjek!

Tale – knap så meget tjek…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Anita 13/04/2009 at 20:54

  Altså, jeg synes da bare du skulle se at få lagt din håndskrift online. Så vil jeg helt sikkert downloade den 😉

 • Reply Karin 13/04/2009 at 21:18

  Det ser virkeligt lovende ud, og det med talen… måske kommer du på de vise ord mens du står og kokkererer. Det er ikke småting der kan rende igennem hovedet mens man står bøjet over køkkenbordet.

 • Reply Ulla V. 14/04/2009 at 09:04

  Det ser ud til at blive en vidunderlig dag i skaber for Laura. :0)

 • Reply Suzanne 14/04/2009 at 12:25

  3 af mine kollegaer har gang i lignende projekter, så det har fyldt en del her på kontoret. Alt imens har jeg glædet mig over, at Sønnikes er overstået for længst. Næste projekt er en 18 års fødselsdag, men der er heldigvis lidt over 1 år til endnu 😉

  Fortsat god fornøjelse med arbejdet.

 • Reply Anne 14/04/2009 at 20:52

  Du kan også printe indlægget her ud, Anita, og så skrive oveni 😉

  Jeg får nok styr på ordene, Karin, før eller siden…

  Jeg håber det virkelig, Ulla, hun fortjener det, hende Laura…

  Her fylder det faktisk ikke så meget, Suzanne, vi tager det meget oppe fra og ned, ingen hysteri eller overgøren af noget som helst, bare stille og roligt og med masser af glæde 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.