Lidt af hvert

ANEMONE…

07/03/2009

Anemone…

Marcipangul - eller noget…

Sanne har lavet nyt til butikken, fint og sirligt og pigeligt, og jeg hoppede lige i købedammen med ben, for er der noget jeg ikke kan stå for, så er det fint til små frøkener.

Supersoft, som Sanne anbefaler, er der masser af på lager, så det var egentlig bare at vælge kulør, ælle-bælle, det blev Marcipan, selv om jeg nu nok synes, at farven minder mere om blød påskekylling…

Jeg startede i går, lidt for hurtigt, fik i alle tilfælde sprunget et par liner over i hulmønstret, så jeg er også startet i dag – på ny.

Billedet er fra gårsdagens strikkerier, hvor de små blomster nærmest flyder i en lind og siamesisk strøm, i dag ser det finere ud, hver lille blomst sidder fint for sig selv og pynter mellem de rette riller.

Det er enkelt og alligevel effektfuldt, hun har godt styr på at udtænke de lækre små opskrifter, hende Sanne.

Og så må jeg sige, at jeg glæder mig over navnet på den lille fine top, her hos os er An(n)emone et navn af ganske særlig betydning

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Liselotte 07/03/2009 at 17:02

  Det ser rigtigt fint ud, Anne. Farven ligner nu ikke marcipan, men skøn er den og det er da det allervigtigste 🙂

 • Reply Anne 07/03/2009 at 17:10

  Narj, jeg tænkte nu også mit, Liselotte, da jeg vendte det store cone om og kiggede op i dets indre, hvor der stod Marcipan.
  Majet mærk’li’ firma der…

 • Reply Mette 07/03/2009 at 21:05

  Anemone opskriften har jeg investeret i, men dit gule garn frister selvom jeg normalt ikke er til gul. Dit vidunderlige gule sjal har givet mig mod på at indkøbe lidt gul til lageret. Det er vist bare et spørgsmål om at få bestilt.

 • Reply fisefornemme Pernille 08/03/2009 at 08:35

  Det er et rigtig smukt mønster. Jeg elsker anemoner!

 • Reply Anne 08/03/2009 at 13:50

  Denne her gule er blid og blød, Mette, i forhold til det krasse og syrlige sjal, de er skønne på hver deres måde og måske har vi bare haft brug for lidt tid til at la’ det der gule noget vinde vores hjerter 🙂

  Anemoner er skønt, Pernille, både i naturen og her i ulden…

 • Reply Tanni 10/03/2009 at 08:58

  Det ser flot og forårsfriskt ud. Hvor har du dog købt det lækre gule garn, sådan noget ønsker jeg mig også, må man vide hvor det kommer fra?
  kh
  Tanni

 • Reply Anne 10/03/2009 at 17:59

  Det er købt på et lagersalg, Tanni, jeg tog hele spolen, og der er vist til en hel del strik derpå.
  Men jeg er næsten sikker på, at du hos Birthe P. kan finde Supersoft i samme farve, hos hende hedder den bare hirse i stedet for marcipan.
  http://garngalleriet.dk/

 • Reply Tanni 12/03/2009 at 18:59

  Mange 1000 tak for tippet, vil staks suse ind og kigge….
  Kh
  tanni

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.