Lidt af hvert

HÅRD KAMP…

27/03/2007

Det er umuligt at komme til her ved maskinen, Torben sidder her konstant, men får heldigvis også udryddet nogle af de arbejdspukler, der har tynget ham igennem en tid nu.
Hvordan han overhovedet kan få skabt sig en stak af sådan nogen er mig uforståeligt, han arbejder bare så meget, 10-12 timer hver eneste dag, og så er han alligevel bagud…

Jeg nænnede ikke at jage ham væk i eftermiddags, og da han så endelig flyttede sig frivilligt, så var der aftensmad der skulle klares, en forældrekonsultation med Laura og derefter et forældremøde i Amandas klasse, trange kår for bloggeriet.

Jeg har adgang til andre maskiner, jeg er bare blevet dybt afhængig af den store skærm og alle de spritnye programmer, der er installeret her, og gider næsten ikke sætte mig ved andre computere; men hvis Torben planlægger ret meget mere hjemmearbejde, så bliver jeg vist nødt til at kaste min opmærksomhed mod den gamle Mac.

Der skal opdateres…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply HANNE 28/03/2007 at 18:39

    Tillykke med datteren. Du har garanteret heller ikke tid til, at blogge. Jeg tør vædde på, at huset skinner, der er bagt og kokkereret og pyntet fint op. Hav en rigtig dejlig fødselsdag
    Kærlig hilsen Hanne

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.