Lidt af hvert

INDE-AKTIVITET…

16/05/2008

Man kan sikkert sidde ude, hvis man trækker i en sweater og nogle uldne sokker, man kan garanteret også holde varmen, hvis man går en luge-runde i stauderne eller en tur i rask trav ned over engene.

Det er bare ikke det jeg vil denne eftermiddag, jeg vil sidde ude i et stille hjørne, lytte til fuglene, strikke og sludre med pigerne.

Jeg vil ha’ sol på næsen og en let brise i krøllerne!

Men vejret vil det anderledes, det er gråt og koldt, og jeg har kastet mig over rengøringen i stedet, ikke nær så hyggeligt, og da heller ikke en skid afslappende, men så er det gjort, og hvis jeg undervejs ser bare den mindste solstråle, så smider jeg alt hvad, jeg har i hænderne og styrter ud…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Tina R 16/05/2008 at 14:10

  Tsk-tsk….Du befinder dig bare et forkert sted ;o) Her – Nordsjælland – skinner solen, og vi render rundt i bare arme og ben.

  Tillykke med det nye job i øvrigt.

  KH Tina

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 16/05/2008 at 14:20

  Ja man skulle ikke tro at det var 48 km afstand du beskrev. Jeg har været ud på terassen hele dagen, spist frokost i korte ærmer, strikket et par pinde, blundet sammen med yngste i hængekøjen og nydt det dejlige milde vejr. Jeg skulle også ha’ gjort rent, men jeg gad ikke, driverlivet trak og skidtet er der nok også i morgen.

 • Reply Anne 16/05/2008 at 14:29

  Det er da uretfærdigt, Tina, jeg trænger sådan til lidt varme, her er faktisk koldt, jeg må hellere krybe sammen i sofaen 😉

  Heldige dig, Anne, det lyder som en dag helt efter mit hoved 🙂
  Mit skidt skal helst flyttes i dag, for der er masser af program i weekenden, så måske er det held i uheld at det er overskyet og køligt i dag…

 • Reply Marie-Louise 16/05/2008 at 15:21

  Jamen jeg kan sende dig lidt solskin herfra:-) Her har solen skinnet hele dagen. Det er rart, for det giver energi i denne temmelig hektiske tid (om 14 dage skal specialet afleveres…hjæælp).
  Knus
  Marie-Louise

 • Reply Annette 16/05/2008 at 17:10

  Jeg har også udnyttet gråvejret til lidt rengøring – det var faktisk helt fint, for det blev skubbet i de dage, hvor der var rigtig varmt, så det var MEGET tiltrængt!

 • Reply Anne 17/05/2008 at 06:25

  Heldige dig, Marie-Louise, altså med solen, speciale-skrivningen misunder jeg dig ikke, husker kun alt for godt, hvor presset man bliver hen mod slutning.
  Pøj-pøj med det, og lad os så håbe, at solen bliver ved med at skinne på dig 🙂

  Jamen så er vi jo ekstra klar til solskin i dag, Annette 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.