Ferie, For hjerte og sjæl

HVOR BLEV DE AF…

24/03/2008

Med sne på…Stedmoder i sne og sol…
Lige for lidt siden havde jeg en hel stak ubrugte feriedage liggende foran mig, mange dage uden ret meget på programmet, dage til at dase og drive i, til at strikke og snakke i, og til at få has på nogle af de små-projekter, som jeg sjældent når til daglig.

Og nu er de væk, alle dagene, og jeg vil vride alt det gode ud af denne sidste feriedag jeg skal forsøge at lade være med at ærgre mig over, at jeg alligevel ikke fik nået det, som jeg havde regnet med og jeg skal lade være med at tage hul på tankerne om den totalt hektiske uge, der venter lige om hjørnet.

Jeg skal nyde sneen, solen, det hyggelige og smukke strikketøj, gode menneskers selskab, en tur på planteskolen, måske en god film på et skævt tidspunkt og så lade morgendag være morgendag…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Jeannette Mariae 24/03/2008 at 12:21

  Åh, ja – Anne – nyd det rigtigt meget, det gør vi her 😉

 • Reply miri 24/03/2008 at 12:23

  Det lyder fornuftigt!

 • Reply Stine 24/03/2008 at 12:31

  Sådan er det tit med ferier og andre gode ting, de forsvinder før man ved af det, så derfor må man jo nyde dem mens man kan.
  Smukke billeder 🙂
  Hilsner Stine

 • Reply Bambi72 24/03/2008 at 12:45

  Ja det er om at nyde tiden mens man har den 😀

 • Reply Nurhanne 24/03/2008 at 12:50

  Nyde nu’et – nemlig!

 • Reply Helle Holst 24/03/2008 at 13:00

  Den skal presses og vrides og sendes hele vejen igennem centrifugen den her sidste skønne feriedag:o)

  Nyd den!!!

  Kh. Helle

 • Reply Bodil L 24/03/2008 at 13:45

  Skønne billeder. Det er med at leve og nyde i nuet og være glad for det man nåede ;-)) Dit strikketøj er bare så flot, glæder mig til at se dennt færdigt.

 • Reply Helle K. 24/03/2008 at 14:02

  Vi skal huske at nyde de dejlige dage vi har og ikke ærgre os over de ting vi ikke nåede – men vi har alle en tendens til at glemme indimellem og så er det godt at blive mindet om det. Tak Anne og nyd din anden påskedag. 🙂

 • Reply Malene (Østerbro) 24/03/2008 at 14:46

  Smiler….ved lige hvordan du har det. Har besluttet på at bruge dagen på at få alle de praktiske ting overstået, så jeg er klar parat til ugen der kommer, som jo heldigvis først starter på en tirsdag. Opvasken er taget, 4. hold vasketøj er i tørretumbleren og der er støvsuget. Nu står der lidt frokost på programmet – har købt en chorizo med brie, som jeg har glædet mig til. Og bagefter er det op på hesten igen, for i sidste uge pudsede jeg vinduer – jeg nåede at nyde synet i 2 dage før sneen spolerede værket, så nu får ydersiden en tur til. Aftensmaden slipper jeg til gengæld for, da min bror og svigerinde har inviteret til middag.
  Håber din dag blev skøn og lang.
  Malene

 • Reply Anne 25/03/2008 at 10:57

  Det blev en god dag, der som så mange andre, pludselig var brugt 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.