Familieliv, For hjerte og sjæl, Inspiration, Krea, Oplevelser

JULESTUEMANUALEN…

15/11/2011

I en del år holdt vi julestue i alrummet i det sorte hus på heden.

En hel dag med kreative udfoldelser for store og små, med mad og hygge og plads til snak og leg, med kaffe og æblegrog og glimmer på alle vandrette flader.

 

Skønne skønne decemberdage og vi har nydt hver eneste af dem.

Konceptet var det samme år efter år og jeg har engang lavet en lille manual til hvordan man evt vil kunne stable sådan en julestue på benene.

 

Hvis I bare har den mindste lyst til sådan en gang kreativt samvær, så kast jer ud i det, jeg er sikker på, at dem I inviterer vil sætte pris på jeres initiativ.

Jeg er en varm fortaler for både traditioner, samvær, nydning, pynt og pjank og tænker, at sådan en juleklippeklistredag indeholder det hele.

 

Hvis det er i år, at man kunne ha’ lyst til sådan en dag, så er det vist tid for at finde en dato og lægge en plan.

Det 5 år gamle – men stadigt brugbare – indlæg om “hvordan” kan I finde lige her!

God fornøjelse…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Charlotte T 15/11/2011 at 22:48

  Det er bare en super fin måde at hygge sig sammen – uden for meget besvær for værten!

 • Reply Susanne Nielsen 16/11/2011 at 07:22

  Hej Anne. Tusind tak fordi du gider dele alle dine gode ideer med os andre. Tunind tak for din dejlige blog, det er en fornøjelse hver dag at komme ind og følge med i det liv, dine glædere og sorger. Bliver helt bekymret når der ikke er skrevet i et par dage. underligt at man kan blive bekymret, når man ikke kender hinanden, men det er måske fordi du skriver så levende at man føler at man kender dig. Tusind tak for gode ideer og dejlige billeder.
  Hilsen Susanne

 • Reply Conny 16/11/2011 at 08:46

  Det er en rigtig god ide – vi havde i nogle år et lignende arrangement for familien i november. Overkommelig medbragt mad, ‘værksteder’ til juleknas, juleklip, dekorationer og til sidst pakkespil til gå-hjem-æbleskiver og kaffe/gløgg – det var rigtig hyggeligt 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.