Lidt af hvert

NU MÅ DE STOPPE…

04/01/2008

Hvis der bliver sagt chill-faktor én gang til på TV2, så tror jeg simpelthen at det begynder at ryge ud af mine ører!

Den ene vejrudsigt efter den anden er fyldt med skemaer og forklaringer, og de opfører sig som om, at man risikerer at miste både næsetip og fingre, hvis man vover sig ud.

Come on altså, vi snakker kulde og blæst, og på søndag er det hele forbi og lunere dage kommer igen.

Hvad er det mon der gør, at der altid bliver pisket en lille stemning op, når kulde og sne rammer landet?

Vi bor i Norden for pokker!

Nå, det er nok bare mig, der er lidt for eskimo-agtig, jeg elsker sgi det her vejr, i alle tilfælde højere end tåge og regn…

You Might Also Like

15 Kommentarer

 • Reply Julia 04/01/2008 at 21:04

  Ha ha!! Jeg tænker det samme….! *G* Men det er nok fordi det danske vejr genrelt er en smule kedleigt, så når endelig sker noget, bliver det blæst (hø hø) op.

  Jeg nyder vejret – men jeg er også klædt på til det. Modsat så mange andre…

 • Reply Charlotte Illum Larsen 04/01/2008 at 21:07

  Godt brølt – og jeg tilslutter mig… det er jo nærmest verdens undergang.. det er lige før man venter ekstraudsendelse fra Vejret..

  Du glemte at nævne DSB og skinneproblemer – sommer og vinter kommer bag på dem hver evig eneste gang..

 • Reply Lone 04/01/2008 at 21:23

  Hvor har du ret!
  Min daglige 2×10 km cykeltur til og fra arbejde kan man godt overleve, selv om temperaturen er omkring frysepunktet og det blæser… jeg kan faktisk ikke undvære cyklen, så bilen får lov at stå hjemme, også i disse dage 😉
  Utroligt så mange danskere, der ikke tror, man kan bevæge sig udenfor, medmindre det er mindst 20 grader og sol!

 • Reply Mette 04/01/2008 at 21:23

  Høøørt, hørt! Du har bare så ret! Jeg elsker også vejret – vi har trængt til lidt frost og kulde efter gråvejrsdagene….pludselig mærker man, at man lever!
  Mette

 • Reply Helle K. 04/01/2008 at 21:46

  Jeg elsker ikke dette vejr, men jeg er også træt af, at der skal råbes “ulven kommer” og piskes en dommedagsstemning op. Sådan synes jeg det er overalt, ikke kun i vejrudsigten. Hvis der er noget, som bare kan minde lidt om en katastrofe, bare på et mindre plan, så skal der laves en kioskbasker. På vejret kan en regnbyge snart tangere syndfloden og jeg kunne blive ved. Som Julia skriver, måske er det fordi vejret generelt er så kedeligt…

 • Reply Mette 04/01/2008 at 21:54

  Enig! Jeg kan sgu godt li’ at mærke kulden biden i kinderne. Det er da vinter, det betyder kulde og ikke regn.

 • Reply helle 04/01/2008 at 22:23

  ..ja, der er jo næppe nogle der er døde af 2 graders frost endnu! Spænd hjelmen og kom over det;-)

  Kh Helle

 • Reply Sifka 04/01/2008 at 22:26

  Tænk, hvis vi skulle stemme om vejret?

 • Reply Ulla V. 04/01/2008 at 22:41

  De varsler og varsler i TV’et og alligevel bliver vi danskerne yderst overraskede hver gang lidt vinter viser sig….(og ender i hobetal i grøften!)
  Nogle af vores venner i Sverige synes, at det er SÅ morsomt med vi danskere og den måde hvorpå vi tackler “det vilde danske vejr!!”

 • Reply Deborah’s » Blog-arkiv » Kuldeafsavn 05/01/2008 at 10:59

  […] undværer tulipanerne, og jeg undværer gladeligt mælken for at undgå at gå ud i kulden! Så må de kalde os sarte, og alt, hvad de lyster, jeg kan ikke lide den bidende vind og SÅ meget kulde! Jo, havde jeg et automobil til min […]

 • Reply Sanne L. 05/01/2008 at 11:09

  Du har så ret i, at vejrmeldingerne kører op i en spids lige så snart, der er en smule udsving i vejret.
  Når så det er sagt, kunne jeg godt undvære blæsten. Den er ikke rar for juniors mellemørebetændelse…

 • Reply Hege 05/01/2008 at 11:15

  Jeg er helt enig med deg. I fjor hadde jeg en bloggpost om akkurat dette. På værmeldingen kalte de vanlig snøvær for en snøstorm. De snakker som om de er ansatt i et amerikansk nyhetsbyrå der det er om å gjøre å lage store, dramatiske overskrifter. Storm er storm, – det har noe med vindens hastighet å gjøre. Snøfall er noe helt annet. Vi bor jo her oppe, og vi takler da dette været aldeles utmerket.

 • Reply Dorthe Schødt 05/01/2008 at 12:32

  vejrudsigter er for meget, altid starter de med at fortælle hvordan vejret har været og som om man ikke har prøvet at få blæst på kinderne. Det er her er da dejlig vinter, det eneste vi mangler er lidt sne i ½til 1 meters penge. God vind

 • Reply Anne 05/01/2008 at 13:17

  Jeg var åbenbart ikke den eneste, der var lidt træt af vejrmeldinger i tide og utide 🙂

 • Reply Birgitte 08/01/2008 at 10:20

  Ja, hvornår skulle vi ellers gå i alt det, vi strikker? 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.