Lidt af hvert, Mad

PAS-DIG-SELV-MAD…

03/10/2007

Græsk rulle…

Det måtte ovnmad til i dag, så jeg kunne snuse rundt på Ravelry i stedet for at stå ved komfuret.

Græsk farsrulle med masser af blød feta, kartoffelbåde og så en god salat, det var vældigt.

Men jeg nåede ikke at få bare et enkelt minut i himlen, først kom Hanne på besøg, og det var så dejligt, at det var lige meget med andres strik.

Så var det spisetid, og det tager ofte laaaaang tid her hos os, og ja, ak og ve, så var der lige nogle 6.klasses matematikopgaver med periferivinkler og centervinkler, der fik mor og datter på kollisionskurs, og som tog en rum tid at komme sig over.

Så egen-tid og Ravelry blev det ikke til, på trods af gode indledende øvelser, men pyt jeg kigger mig omkring i morgen, og maden, ja den smagte faktisk så udemærket, selv om den næsten havde lavet sig selv…

Græske kartofler…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Hanne 03/10/2007 at 22:59

  Det mad skal kopieres hjem til os en af dagene….det ser lækkert ud 🙂
  Gik der tomat i matematikken i dag, eller klarede i den ? Jeg griner stadig lidt indeni 🙂
  Sov godt 🙂

 • Reply Anne 03/10/2007 at 23:02

  Ingen tomater, men en del bandeord…

 • Reply Maria 04/10/2007 at 00:54

  Jeg tror ogsaa du kan inspirere aftensmaden her idag – hvad er der i farsen? Og hvor laenge i ovnen?
  Og saa elsker jeg matematik hvis vi skal bytte… 😉

 • Reply Anne 04/10/2007 at 06:15

  Farsen er hakket okse blandet med kogte kolde ris, masser af løg og hvidløg, æg, en smule hvedemel, oregano (gerne frisk), salt og peber.
  Den bredes ud på et stykke bagepapir, klappes så den hænger godt sammen og er ca. 1.5 cm tyk over det hele. Midt på lægger du noget hvidløgsost, nogle store klumper feta og så har jeg i dag også lige puttet noget grillet rød peber på.
  Rulles til en roulade, sådan lidt stramt, og lægges i en bradepande. Papiret tages af, og farsen dækkes med mere grillet peber og masser af frisk oregano.
  Bages indtil den er nok 😉
  Det afhænger jo lidt af diameter og varmegrader, men sats på en lille times tid, det passer også med at nogle ovnkartofler kan blive møre og gode på samme tid.

  Med hensyn til matematikken, Maria, så er jeg faktisk ret vild med det, men der er gået lidt meget teenager i Laura, hun vil gerne ha’ hjælp med har kun hånlige snøft og himmelvendte øjne tilovers for vores måde at forklare tingene på. Og det ender med at vores temmelige iltre temperamenter slår gnister.
  Suk…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.