Lidt af hvert

SOM DET DER MED AT KØRE PÅ CYKEL…

08/09/2007

Sølvsko…

Alle småbørnstingene sidder stadig på rygraden, det er lidt lige som alle de andre ting, man har gjort 1000vis af gange, det ligger der stadig, klar til at blive hevet frem, når situationen kræver det.

Bleskift på et rullende barn, der rejser sig midt i det hele, madlavning med en myling hængende i et bukseben, sutter, barnevogn, op og ned, et øje på hver finger og et øre, der følger med rundt om hjørnet, når øjet ikke mere rækker, jeg mestrer det stadig.

Efter 3 børn er man hærdet, og naboens børn og senere egne børnebørn kan ikke hyle hende her den krøllede Mary Poppins ud af den, jeg er hard-core…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.