Lidt af hvert

16.DECEMBER…

16/12/2006

Vores ekstra-barn er her i denne weekend, det er dejligt og sætter fut i fejemøget!
Der bliver leget og tumlet, småskænderier mellem ham og pigerne opstår, men løses, og der grines og pjattes ovenpå…

Når vi bare er os selv, så er der kun adventsgaver.
Pigerne vil hellere ha’ det sådan, pakker hver dag gik vi fra for et par år siden, den stakkels nisse var vel overbebyrdet med alle de nye børn, der hele tiden fødes.

Men når nu huset har en beboer ekstra, der ikke er vant til juleoverraskelser, eller ret meget andet forkælelse for den sags skyld, så må nissen altså møde hver dag, og gerne med noget, der er top sejt for en dreng på 11 år…

I dag var det biograf-billetter til den nye Bond, og det vil jeg da gerne takke nissen rigtigt meget for, for han var da noget af en agent, ham Craig!

Ham må de godt beholde i de næste mange film, jeg vil møde op hver gang, der er en ny på plakaten, for jeg blev rigtig godt underholdt i dag.

Og ekstrabarnet, han er i den syvende himmel, og glæder sig lige en smule til at komme hjem og fortælle storebror, at han har set Bond, der var så ligeglad med, om Martini’en var shaken or stired…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply strikke_jane 17/12/2006 at 13:47

  Det er nemlig en god film – gemalen og jeg har også været afsted for at se den. Her kommer julemanden også “kun” forbi om søndagen – denne gang også med biografbilletter til hele familien. 🙂 Denne gang er det en dansk komedie der skal ses. Vi er uden Mathias denne her weekend, så modsat dig/jer nyder vi STILHEDEN lige nu….. og glæder os til at skulle hente ham her i eftermiddag.

 • Reply Karen S 18/12/2006 at 12:20

  Uhhhh, jeg kan ogsaa juble med over den nye Bond.. saa ham i Auckland i loerdags og var helt solgt!
  Glaeder mig til at slippe for fly og lufthavne i godt stykke tid…

  Haaber december stadig er god ved jer!

  Kh Karen

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.