Lidt af hvert

TRÆ-KATTENE…

12/06/2007

Oppe hos Ella suser Malou rundt i trækronerne, og inde hos Helle og Morten slænger Bertil sig på toppen af brændestablen, og de sorte slyngler Panter og Lakrids springer badut op ad de små nyplantede syrener ovre hos vores genboere, hvor de kom til at residere.

Hvad er det de har med træer, de katte-søskende??

Det er i alle tilfælde ikke deres Bella-mor, der har lært dem at klatre, hun holder sig altid ved jorden, og har jo egentlig heller ikke mange andre muligheder i vores have, hvor det højeste træ er sådan cirka 3 meter lavt…

For 10 mdr. siden blev træ-fræserne, og deres 2 andre søskende, født her i alrummet, under stor bevågenhed, alle gadens børn stod tæt om fødekassen, og indtil efterårsferien var vores dage fyldt med killinge-gøremål og masser af kæleri.

Her bliver så tomt, når et kuld killinger flytter hjemmefra, især Amanda lider og savner, og mener, at vi sådan konstant skulle ha’ små-katte ræsende rundt.

Denne sommer bliver dog uden killinger, vi springer over, for der skal også være gode hjem at finde til dem.

Men vi er jo før blevet overraskede…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Ella 12/06/2007 at 13:25

  Vi er stadig meget taknemmelige for dit vedholdende pres for kat nummer to. Malou er en badutspringe og hun er fuldstændig frygtløs, når det kommer til højder 🙂

 • Reply Sifka 12/06/2007 at 15:45

  Det var da nogle dejlige katte og billeder. Jeg får helt lyst, men vores nattegudinde er en enekat, hun er kun til vores selskab.

  Tidligere i livet har hun fået så meget kattebank, at hun endte hos dyrlægen til aflivning. Ikke på grund af knubsene, men fordi de andre katte ikke ville hende og ejeren så valgte hende fra.

  Det gik heldigvis ikke så galt. Dyrlægen forbarmede sig og sendte hende til det finanslovsstøttede kattehjem, hvor jeg og Bjørnen forelskede os i hende dagen efter.

  Ups, det blev langt, sorry 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 12/06/2007 at 17:16

  En kat i et træ, den kender vi god. Nu har vi kat i en snor….

  Ja jeg taler jo stadigvæk om en helt almindelig vidunderlig kat til suplement til ham den engelske blå vi har, så måske hvis uheldet er ude…..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.