Lidt af hvert

EN AF DE GODE…

11/06/2007

Sidste søndag besøgte jeg en vidunderlig garnforretning højt mod nord, et slaraffenland for kvinder med hang til garn og pinde.

Jeg forsøgte ellers længe at overbevise både Hanne og mig selv om, at vi overhovedet ikke manglede et eneste gram garn, at vi ejede strikkeprojekter nok til at udfylde 2-3 vintre, og at alle de idéer og drømme vi fik ved at surfe på nettet, var langt mere end rigeligt.

Det gik godt, vi stod imod, i alle tilfælde i nogle timer, men helt ærligt, det var jo også dumt ikke lige at slå et slag forbi, når vi nu var så tæt på, 10 minutter fra Hune ligger Saltum og Bindestuen, og vi kunne jo nøjes med at kigge!

As if….
Butikken var en garnforretning lige efter mit hoved, lys og indbydende, og man føler ikke, at garnet er ved at vælte ned over en, eller æde al ilten i lokalet for den sags skyld, der er luft og plads til begejstring.
Man havde genbrugt gammelt inventar fra tidligere tider, jeg glemte helt at spørge hvad der før havde været, men kønt og pudsigt var det.

Betjeningen var skøn, det er så dejligt at møde et menneske, der flittigt deler ud af smil og latter.
Og at hun brændte for uldne lækkerier, det var der slet ingen tvivl om!Fristelser var der nok af, og jeg fik pillet ved en helt masse, bladret i en god stak opskrifter og samlet masser af inspiration, jeg kunne let ha’ forkøbt mig.

Jeg gjorde det ikke, jeg nuppede kun en enkelt lille ting med hjem, en Design.Club-ting med lækkert dyb-lilla garn til, en Mini, der til efteråret skal strikkes til naboens Frederikke.
Men den skal gemmes til bedre dage, dage hvor temperaturen passer til uld og hvor hænderne vil arbejde med.

Jeg er sikker på, at jeg kommer tilbage til Bindestuen, for Haven i Hune gæstes igen senere på sommeren, så er der ikke langt til Saltum…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Dorte Nielsen 11/06/2007 at 21:36

  Hvor ser den forretning bare dejlig ud. Sådan skal garnforretninger være. Den vi har i Køge er langt fra lys og indbydende, man får næsten lyst til at åbne en selv. Bliver lige nødt til at høre om Mini er en lille krave/sjal ting. Den ser rigtig fin ud.
  Duddelutte

 • Reply Liselotte 11/06/2007 at 21:40

  Bindestuen er en SKØN forretning, som er svær at slippe ud af uden garn. Du har været standhaftig 🙂

 • Reply Helle Holst 11/06/2007 at 22:00

  Åh hvor er jeg glad for at du kom til Bindestuen og fik den gode oplevelse med dig hjem!

  Det er min YNDLINGSBUTIK og jeg bliver altid så glad når jeg har været der.
  Skønne garner, skønne kvinder og så er der kun en smuttur på små 10 minutter derud. Måske jeg skulle kigge forbi i morgen:o)

  Kh. Helle

 • Reply britt 11/06/2007 at 22:14

  Sikke en fantastisk butik! Og det skønneste garn til en lækker sag. Mums!
  Hmmm…garnkøb er nu også ret god terapi…og strikkebogskøb….
  KH Britt

 • Reply Githa 12/06/2007 at 09:26

  Hvem der bare havde en butik af den slags tæt på :-))
  Uha det ser lækkert ud.
  Imponeret over din standhaftighed, når den nu ikke ligger lige om hjørnet 😉

 • Reply Ella 12/06/2007 at 11:12

  Så forstår jeg, hvad du mener med tæthed, når vi besøger den i Aalborg – det ser lækkert og venligt ud 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 12/06/2007 at 17:14

  Skøn biks du der fik støvet op, den må besøges hvis man kommer på disse kanter.

  Den lille strikketing du kom hjem med, den glæder jeg mig til at se færdig engang når vejret siger uld, måske man skulle kigge sig lidt mere omkring Hos Ingers her i Århus, for den der havde jeg da overset helt og totalt.

 • Reply Sylvia 13/06/2007 at 08:49

  Du, jeg lurer bare på om jeg har vært i denne butikken, jeg. men da var det gaver og interiør der, med en blomsterforretning bak…..
  Jeg har vært i Saltum noen ganger, da vi ferierte like ved, og var innom denne lille koselige by for å proviantere.

 • Reply lifeondyssen 13/06/2007 at 22:29

  Og hvem skal til Fårup og bo på Saltum camping i sin ferie .. MIO .. mange tak for fiffet jeg vil straks skrive det ned :o)

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » BINDESTUENS LYKSALIGHEDER… 05/09/2008 at 15:38

  […] vesterhav, og når man er glad for uldne lækkerier, så besøger man Bindestuen, vi gjorde det sidste år og vi gjorde det i sidste weekend – […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.