Lidt af hvert

GØR-HVA’-DU-VIL-DAG…

18/03/2007

Ovenpå koncert og badmintondag er vi alle lidt dvaske, nogle af os har ømme lår, andre er bare trætte i hovederne, så vi godter os sammen over, at dagen i dag er uden aftaler, der er dømt “flyd ud”!

Ingen behøver at gøre noget, der ligger dem fjernt, men det har jeg nu alligevel ventet med at sige, indtil pigerne havde ryddet op på deres værelser.

Der vil kun være servering i køkkenet, hvis kokken gider, ellers må man selv finde sig lidt godt i køleskabet, om det er nutellamadder eller råkost, jeg er ligeglad, bare jeg bliver fri for at forholde mig til det…
Jeg vil bruge dagen på læsning af Prædikanten, på nogle centimeter af mit langstrakte Birch og så vil jeg smide et rugbrød i ovnen, og sidder og glæde mig til nybagte tykke humpler med ost og appelsinmarmelade på.

Jeg vil læse blogs, masser af dem, og inden det er gjort, da vil der sikkert ha’ samlet sig inspiration og lyst til nye strikketøjer, lagkager i højt arrangement, til sommerferie mellem lavendler eller på klippeø, til nye blomster i bedene, til udflugter for store og små.

Kaffen er klar, sofaen erobret fra hundebassen og Torben er på bil-kig, pigerne hygger ovenpå, jeg skal flyde, skal jeg…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.