Lidt af hvert

SPAGHETTI-ARME…

15/02/2007

Amandas trøje vokser støt, om end en anelse stille, bullen er klaret og ligger nu og venter på 2 stks. ærmer, men de ser mig nu altså noget smalle ud!?!

Jeg kan på målene sagtens se, at dette ikke er en kæmpe sweater, men der skulle gerne lige kunne snige sig en almindelig t-shirt inden under.

Amanda hører bestemt ikke til i den tunge ende, hun er tynd og langlemmet, men arme som sytråde, det har hun alligevel ikke.
Jeg vinder ikke meget ved at gå op i en størrelse større, og en masse omregning orker jeg næsten ikke, det er jo en Quicko!

Skal jeg virkelig til at lede efter en anden opskrift, skal jeg ændre på denne, skal jeg bare fortsætte og så satse på, at hun forbliver størrelse petit sommeren over, skal – skal ikke…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply anne (den anden af slagsen) 15/02/2007 at 13:10

  den er altså vanskelig, den der. Jeg tror jeg ville lave lidt tilfældig forstørrelse, du ved bare sådan på må og få, og så krydse for at det ender godt.

  Alternativet er selvfølgelig en anden udgave, men nu er du jo lige så langt……

  Hov og for øvrigt helt igennem skøn ting du har hæklet dig.

 • Reply Sanne B. 15/02/2007 at 13:30

  Lyt til erfaringen. regn den om med det samme. Du vil ærgre dig hvis hun kun kan passe den i 2 måneder. Ved godt det er en Quicko, men alligevel….
  Stemmer for den anden Anne’s tilfældige forstørrelse.
  kh
  Sanne B

 • Reply Anne 15/02/2007 at 13:39

  Jeg tager lidt ekstra masker ud på ærmerne, og så må det komme til at gå op med lidt flere indtagninger i raglan-stykket.
  Jeg er vild med at strikke i Lucca’en, måske skulle man ha’ sig sådan en raglan selv…

 • Reply Rikke 18/02/2007 at 12:17

  Er du kommet videre med trøjen, spørger jeg nysgerrigt? Jeg er selv i gang med samme trøje til min (lille) 10-årige. Jeg strikker efter str. 12 og begriber ikke, hvordan ærmet nogensinde skal komme over hendes hånd. Har du kun taget flere masker ud, eller har du også slået flere op end opskriften siger?

 • Reply Anne 18/02/2007 at 12:20

  Jeg er kommet videre, Rikke, har ikke slået flere masker op, men taget ud til 52.
  Jeg vil gi’ dig ret i, at den også er smal helt nede ved håndleddet, men det er ikke noget problem, Amanda har den tyndeste lille hånd 😉
  Jeg er næsten klar med ærme nummer to, og glæder mig til at få det hele samlet på rundpinden, det vil gi et bedre indtryk af den endelig størrelse, tror jeg…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.