Lidt af hvert

NY BOLIG TIL EN DANSENDE BJØRN…

11/02/2013

Tak til alle jer, der har smidt en kommentar til indlægget om bjørne og bolig.

Det har været rigtigt hyggeligt at læse jeres tanker og beskrivelser om jeres måde at bo og leve på, jeg ville ønske, at det havde været muligt med små billeder ved jeres kommentarer.

Kun en enkelt har sendt mig en privat lille besked til mig om, at jeg da selv har både Kähler og plexi, en vrissen lille besked, som jeg har valgt at ignorere, for jeg vil hellere bruge min energi på at glædes over jer, der er klar over, at jeg er klar over det og at jeg ikke ville undvære.

For jeg er en sucker for lækre ting, og dermed også for smukt farvet dansk, for gennemsigtigt plast, der kan vise skønne ting frem på smukkeste vis, for Kubusstager og for Rolf stager. Jeg har det hele men blandet med en hel masse andet, som ikke er så mainstream og overeksponeret.

Og så ikke mere om det, vel…

I stedet Hurra og Tillykke til dig, Mette(tations) , for Randon.org har nu bestemt, at det bliver hos dig, at bjørnen skal bo.
Nummer 14 blev trukket ud, og jeg har talt, og gen-talt, og haft Amanda på sagen, og vi er enige om, at det er Mette, der har lagt den kommetar.
Jeg kan ikke finde ud af at lægge et ordentligt billede op af trækningen, tror bare lige at jeg smider det på Flickr, så det ikke roder her.

Så nu skal bjørnen bo mellem
” kählervase, kubusstage, tigerglas, duploklodser, slattensofa, børge mogensen gyngestol, retrovattæppe, arvebord, trip trap stole, grafik, billyreoler med buede hylder, nødløsninger, rod, vasketøj, chokoladelager, men mest af alt garn garn garn”.
Det tror jeg, at den vil kunne li’.

Tusind tak til alle jer, der smed et ord og en hilsen. Jeg vil sørge for, at der bliver svaret til jer alle nede i det oprindelige indlæg. Måske ikke lige til jer alle i dag, men i løbet af de næste par dage.

Skøn mandag aften til jer herfra.
Og hvem ved, måske dukker der en dag et andet lille væsen op her, som har lyst til at rejse hjem til én af jer andre…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Mette 11/02/2013 at 21:34

  Næææææ, det er jo mig 😀 hurra!

  • Reply Mette 11/02/2013 at 21:36

   Og tak til dig og din gavmildhed, og Amanda og Random.org 😀

 • Reply Hanne 11/02/2013 at 22:00

  Tillykke Mette:0)

 • Reply Hanne 12/02/2013 at 09:06

  Ih altså jeg synes ellers jeg kikker her hos dig jævnligt men chancen for at vinde bjørnen havde jeg altså overset…..Tillykke til Mette 🙂

  Om jeg fatter hvorfor nogle mennesker sende sure opstød, man kan da bare lade være at læse med et sted hvis man får ondt et vist sted, godt du bare ignorerer det .

 • Reply Nola 13/02/2013 at 13:22

  Hvor heldigt. Tillykke til den heldige vinder 🙂
  Jeg følger også med fra nu af 😉
  Rigtig god onsdag.

 • Reply Dorthe H 14/02/2013 at 09:03

  Sure opstød – nej tak 🙂 Forstår ikke nogen vil være det bekendt.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.