Lidt af hvert

TOLV…

02/01/2007

Mette har inviteret til sjov og oprydning, jeg har sagt ja tak, for skufferne her gemmer materialer nok til et enkelt projekt eller mere i alle årets måneder.

Andre har lovet at leve i fuldstændig afholdenhed i hele og halve år, hatten af for dem, det er sejt, men så sej er jeg ikke!
Jeg ved, at jeg vil købe, når jeg falder over nye og lækre sager, eller få lyst og inspiration til noget, der ikke rummes i beholdningen, og så vil fare ud og investere; så det ville være en dødssejler, en fiasko, for mig at love indkøbsstop.

Men oprydning og nedbringning af lager, det er okay, jeg er klar!

Nummer 1 af 12 bliver at par egern-handsker, starten gik i aftes, og jeg kan se, at størrelsen er meget mere, end den womans small, opskriften siger, det er nærmere Yeti small, og jeg bruger endda garn med en lille smule længere løbelængde, end den beskrevne.

Jeg kunne selvfølgelig barbere et egern eller to af mønsteret, men jeg tror bare, at jeg fortsætte, og så må de få en lidt varm vask, eller doneres til én med meget store hænder…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Mette 02/01/2007 at 12:24

  De handsker glæder mig til at se! Imponerende mønster – jeg havde nok i de to farver til jordbærhuen. Strik, Anne, strik…. Min tilgang til vores projekt er som din. Vi afskærer ikke os selv fra indkøb, men kan gøre det med bedre samvittighed! k.h. Mette

 • Reply posidriv 02/01/2007 at 12:40

  For eit utruleg sjarmerande mønster! *inspirert*

 • Reply TinaMAndersen 02/01/2007 at 13:18

  Det bliver spændende at følge dit første projekt.
  Jeg har tilladt mig at bruge mit igangværende projekt som det første, det er nemlig garn taget fra mit lager. ;o)

 • Reply anne (den anden af slagsen) 02/01/2007 at 14:07

  Nej hvor sjovt, jeg har selvsamme vanter liggende til et af mine 12 projekter, måske jeg skulle lade det være det 2.? Mit første er ikke fundet helt endnu, men mit lager og godt nok også stort. Men enig – indkøbsstop vil være dømt til fiasko, ellers kan vi jo heller ikke mødes hos Isager, vel?

 • Reply Anne 02/01/2007 at 15:08

  Jeg strikker og strikker, men de er altså bare vildt store!
  Jeg vakler, skal de trævles op??

  Sjovt at du også havde valgt dem ud, Anne 🙂

 • Reply Anette 02/01/2007 at 17:46

  Ih! – jeg har forholdsvis store hænder…

  Kh
  Anette M., Østerbro

 • Reply britt 03/01/2007 at 10:45

  Helt enig, Anne. Ligepræcis sådan har jeg det også!!
  De Egernvanter er bare så fine – det bliver skægt at se hvad der dukker op rundt omkring i 12 projekter kategorien.
  KH Britt

 • Reply britt 03/01/2007 at 13:07

  Anne, hvad med at gå ½ nummer ned i pindestørrelse? Det gør vist ikke noget at de bliver godt tætte. Det ligner shetlandsuld/tweed 300 – det kan du godt mase ned i 2½ eller måske endda 2 mm pinde (jeg synes dine pinde ligner 3 mm).
  Skal du ikke selv have glæde af dem?
  KH Britt

 • Reply Anne 03/01/2007 at 13:19

  Jeg er på p.2 1/2, og p.2 har jeg slet ikke, jeg overvejer!
  Og jo, jeg ville da gerne selv bruge dem, men ellers kan de gemmes til et julemarked eller sådan!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.