Lidt af hvert

LÆNGSEL…

03/01/2007

Jeg strikker rundt og rundt i det rene brune, det er gud hjælpe mig ved at være noget kedeligt!!

Ja, jeg har måtte ta’ enkelte afstikkere ud i tørklæder og futteraler for at holde det ud, og hvis jeg ikke havde gjort det, så kunne jeg vel egentlig være i gang med mønsterstrikkeriet øverst på trøjen, men de måtte til, for ellers var den røget helt ud af programmet…

Nu vil jeg få det sidste ærme på pindene, mon det kan strikkes færdigt i dag?
Der er ikke så meget andet end skoletaske-pakning og vasketøj på programmet, og med fødselsdagsmiddag hos svigerforældrene, ja der er der ikke engang madlavning at tænke på!

Jeg satser, og vil bare sidde og glæde mig til at få gang i mønsteromgangene…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply britt 03/01/2007 at 13:09

  Smæk en god film på DVD’en eller god musik på CD’en. Pludselig er du færdig med det brune og skal til mønsteret. Kender godt det med små-projekter, der må til for at udholde kedsomheden. Men hold ud – den trøje bliver smuk – sikke farver!
  KH Britt

 • Reply Anne 03/01/2007 at 13:21

  Ja, en DVD, det var en god idé, men jeg er ikke kommet dertil endnu, gik i gang med at gøre badeværelset rent, det var dumt, for det trængte slet ikke, ikke sådan for alvor 😉
  Tiden løber, men jeg skal nok nå et halvt ærme i dag…

 • Reply strikke_jane 03/01/2007 at 13:28

  Afstikkere skal der til – om det så er badeværelser der bliver gjort rene eller små futeraler. God fornøjelse med mønsterstrikket. Det er den ting i strik jeg har opgivet – så jeg er ret så misundelig på din trøje. For flot er det!

 • Reply Linda 03/01/2007 at 15:29

  det ser godt ud, jeg er helt vild med den brune-turkise-petroleumssammensætning!

 • Reply Dorte N 03/01/2007 at 22:49

  Hej Anne.
  Det ser rigtig flot ud – mønster og farver. Glæder mig til at se det færdige resultat. De små futteraler er ganske søde, kan godt forstå at du gerne ville peppe dem lidt op. Ja, måske et af de 12 i 2007. Og til sidst, mange tak for stor inspiration i det forgangne år, glæder mig til at følge med fremover. Godt nytår.
  KH Dorte

 • Reply Sus 03/01/2007 at 23:59

  Anne, den bluse glæder jeg mig meget til at se færdig. Den bliver super.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.