Lidt af hvert

IKKE EN DYT…

03/01/2007

Lauras yndlingsudtryk for tiden, sat sammen med alt muligt, og umuligt!

“Han hører ikke en dyt efter!”
“Jeg sagde ikke et dyt!”
“Fatter hun ikke en dyt?!”

Min dag i dag:
“Der er ikke sket en dyt!!”

Dagen er smulret imellem fingrene på mig, jeg har ikke nået, det jeg ville, og heller ikke ret meget af det jeg skulle.
Værst af alt, jeg har faktisk ikke strikket en eneste pind, ikke én, på noget strikketøj overhovedet, det sker stort set aldrig!

I morgen kalder jobbet igen, jeg klarer det, tror jeg; jeg har jo faktisk haft 3 ugers ferie, og med den faste fri-fredag, ja der starter jeg blidt op, 5 timer i skolen, nogle timer ved skrivebordet, og så fri fri fri igen…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Karen S 04/01/2007 at 12:38

  Kære Anne
  Selvfølgelig kommer du helskindet igennem arbejdsdagen og mon ikke også du får fat i pindene igen 😉 Sådan en dag, hvor alt ligesom løber ud i sandet har vi vist alle en gang imellem.

  Kh Karen S

 • Reply Rikke 04/01/2007 at 14:02

  kender godt de dage Anne, og du skal nok få hanket op i dig selv så nyd blot du har muligheden for en “dase gasse dag”. Men du skulle vel ikke ligge inde med en rigtig god opskrift på kødboller i tomatsovs? eller en anden god opskrift hvor der skal bruges en ca. 700 gram hakket oksekød? gerne en ret der kan fryses ned og tages med på job, tøs op og varmes til frokost – og gerne i dag da købet er ved at tø op og moi er ganske tom for ideer og intet har fundet på nettet og ej heller her på din blog og ej heller i rækken af kogebøger.

  Mange hilsner

  Rikke – der aldrig mere fryser 1200 gram hakket kød ned i samme pose igen, for er jo ikke nemt at finde på to retter og slet ikke når der ikke kan opdrives en opskrift.

 • Reply Anonymous 04/01/2007 at 14:03

  Hejsa..

  Har lige luret på din fantastiske ide´ med den drops trøje, har selv lige printet den ud men vil lige høre om du giver et par trix….
  Strikker du den rundt og så klipper op – eller hvad er din plan?. Jeg overvejede nemmelig om man bare kunne stikke den frem og tilbage på en rundpind????
  Hilsen Helle

 • Reply Anne 04/01/2007 at 14:19

  Nu er jeg igennem den, Karen, altså den officielle del, skrivebordsarbejdet kan vente til senere, for første dage efter en ferie kræver lige lidt ekstra krudt!
  Nu står den på strik og kaffe 🙂

 • Reply Anne 04/01/2007 at 14:26

  Pyha, Rikke, sådan lige fra hoften??!!
  Jeg laver ind imellem oksedeller med masser af hvidløg, løg, parmesan, oregano, hakket persille og revet citronskal, triller dem til små fine kugler, som jeg koger forsigtigt i en tomatsauce.
  Opskrift, nej, på rutinen, så kan du ikke jonglere lidt med et par æg og lidt rasp til de 700 g., og så ellers tilsætte lidt af ovenstående.
  En opskrift på tomatsauce kan du finde på nettet…

  For øvrigt er jeg ikke helt vild med at genfryse, heller ikke selv om det nu er tilberedt!

  Ellers er en kæmpe portion lasagne da heller ikke værst, inviter naboerne ind 🙂

 • Reply Anne 04/01/2007 at 14:28

  Helle, jeg strikker rundt og rundt, frem og tilbage ville jeg aldrig ha’ tålmodighed til med de forskellige farver.
  Jeg har slået 4 masker ekstra op på forstykket, de bliver kørt over mange gange med symaskinen og så klippet op til sidst, måske hækler jeg en kant, måske strikker jeg den på, det vides ikke endnu!

 • Reply Rikke 04/01/2007 at 17:25

  takker Anne 🙂

  jeg bryder mig ej heller det store om at genindfryse – men vores madording er steget til et vildt dyrt beløb= stort set alle inc. UT har meldt sig ud. Jeg arbejder av, dv og weekend i en skøn rundforvirking så jeg såmen ikke kan huske min vagtplan selv om den har set sådan ud i nu to år. Jeg bliver derfor nødt til at fryse noget ned for at have noget nem mad at tage med, desværre – ellers ender jeg med at skulle spise det samme 8 dage i træk og det gider jeg eller ikke.

  Jeg prøver dine deller 🙂 tænker om de ku’ steges/ koges i vand og fryses og kommes i tomatsovs når de skal spises eller om det mon skal laves helt færdigt og så fryses?

  Hmm.. ja det er to år siden jeg sådan set sådan rigtigt har lavet mad *rødme*, og kan godt mærke jeg er kommet ud af vanen….

  mange tak for hjælen – håber du har glæde af dine stamps, mine er nu støvet af *s*

  hilsen

  Rikke

 • Reply Anne 04/01/2007 at 17:31

  Jeg synes, at du skal koge dem i tomatsaucen og så fryse hele møllen.
  Lav suacen lidt hot, for fryseren hugger en del smag!!
  Go’ fornøjelse…

 • Reply Rikke 04/01/2007 at 17:56

  Mange tak skal du have. Jeg har ryddet krukken i haven for persille og har resten af tingene i skabene så nu vl jeg gå i gang for kødet er endeligt tøet. Du skal have så mange tak *s*

  Det lyder også herligt sundt og fedtfattigt og rigtigt lækkeret – sætter vi pris på her i huset 🙂

 • Reply Rikke 05/01/2007 at 19:16

  Vil blot sige tak for hjælpen, det blev rigtigt godt og der blev mad til mange dage *s*

  pøj pøj med cyklen *s*

  Hilsen
  Rikke

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.