Lidt af hvert

GRØDE…

07/01/2007

Haven rører på sig, overalt ses tegn på liv og trivsel, der er knopper, nye spæde grønne blade og hundredevis af løgplanter viser deres toppe.

Men alt det ukrudt jeg troede, jeg havde fod på i efteråret, det vælter altså også op, men luge for alvor, det giver jeg mig simpelthen ikke til, jeg nægter!
Jeg hiver gerne en enkelt lille grønt tot op ad mulden, men ellers får det lov til at leve, indtil det bliver forår for alvor…

Jeg har sat masser af løg i efteråret, perlehyazinter, vibeæg, tulipaner, allium i mange udgaver, de vælter op derude, jeg glæder mig til at se dem i blomst, glæder mig til at plukke dem ind i små og store buketter.Jeg havde også købt en kæmpe stak hvide løg, alle mulige forskellige slags, der skulle kastet i det hivde staudebed, men den dag det skulle gøres, der var det et rigtigt møg-vejr, og kurven med løgene blev sat på gulvet i Torbens værksted.
Der står de ikke mere, men er heller ikke lagt i jorden, de er forsvundet!!

Torben har ryddet dem op, men husker ikke hvorhen, jeg har ledt, han har ledt, de er væk!
Men jeg giver ikke op, vi må ta’ en runde mere, der er så mange smukke løg imellem, og med de temperaturer, der præger dagene nu, der kunne de løg sagtens lægges, og nåede de ikke at komme i år, så lå de i alle tilfælde klar i jorden næste forår…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.