Lidt af hvert

ÅRETS BEDSTE DAGE…

26/12/2006

Jeg elsker december-dage, allermest de, der ligger lige efter d.24.!

Hos os er 1.juledag højhellig, på den familiære måde, der er ingen aftaler, hverken i eller udenfor huset, der er dømt udflydning og nydelse af gaver og ande-rester.

Tøj er noget man tager på, hvis man gider, 2 ud af 5 gad slet ikke i går, resten så ud som om, de egentlig heller ikke havde gidet, håret var enten meget strittende eller meget fladt, makeup kom overhovedet ikke på tale!

Men det afholdt os ikke fra at føre os frem som super-pop-stjerner foran tv’et, og det påvirkede os heller ikke synderligt, at en blev dømt tonedøv og skandaløs, vi sang så det gjaldede til Sophies nye Sing Star.

Vi spillede også Buzz, og jeg blev dømt ude for evigt, de andre gad aldrig spille med mig mere; jeg gav dem ikke en chance, sagde de, jeg synes nu, at jeg gav mange!

Men forvist ,det blev jeg og måtte finde andet at fordrive tiden med; det var ikke svært for der var både nye stempler og strikketøj, det var dejligt, men det behøver ikke at være en hemmelighed, at jeg var betydeligt bedre med pinde og garn, end jeg var med blæk og gummistempler…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Rikke 27/12/2006 at 00:33

  Tillykke med dine “stamp”, som de hedder i USA hvor jeg fik mine og gik til conventions og wotkshops – jo det var hot “overthere” i 1993 🙂

  Og glæd dig – det er sjovt, mine har i mange år pga. pladsmangel været forvist til min mors kælder – men nu er de fundet frem her i eftermiddag og skal med hjem i morgen – og uhadada hvor jeg glæder mig til igen lige at kunne lave et kort når jeg står og mangler, rigtig god fornøjelse og velkommen til en hobby der kan blive lige så omsig gribende og afhængighedhedsskabende som strik *S*

 • Reply Karina 27/12/2006 at 17:49

  Jeg synes bestemt ikke det er let at få det der stempeltryk til at ligne noget jeg kan være bekendt at vise frem:-( Øvelse gør vel mester – min tålmodighed er bare ikke så stor, så nu står det lidt og skammer sig ude i skabet, og kan tages frem en dag jeg føler jeg har lidt mere styr på “træklodserne”.
  Held og lykke – jeg synes nu ikke det ser helt dårligt ud – du har da hele bogstaver!!
  Hilsner fra
  Karina

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.