Lidt af hvert

HELMIG NEMLIG…

02/11/2006

Jeg ser stort set aldrig de regionale nyheder, jeg er simpelthen ikke tv-klar på det tidspunkt, og vægter det måske heller ikke så højt, og ser jeg det en sjælden gang, så er det aldrig TV Midtvest, men der imod TV Østjylland, gammel vane fra tiden i Silkeborg.

Men i dag, lige i dag, der så jeg det, helt tilfældigt, fordi jeg nu sad der i forvejen, strikkende, barnløs og uden forpligtelser af fodermæssig karakter, og god ske lov for det tilfælde da, Helmig var nemlig på!

Jeg har holdt ved siden de tidlige Brothers dage, jeg har nydt Revival-koncerter på Blitz, jeg har sunget og danset, og været glad, lige meget om det var på engelsk eller dansk, endnu mere ligeglad med om det var så banalt, som nogle mente; jeg har smilet af koboltblåt Diesel jakkesæt, og givet thumbs up til sort velour, alt det har jeg gjort, men dog aldrig hvinet…

På mandag kommer der et nyt album, Helmig Herfra, det er på dansk, det skal købes og spilles, højt, og skulle du komme en tur rundt i den fredelige rundkørsel her ved vores hus i næste uge, så vil du sikkert kunne se mig synge i grydeske og danse sidelæns hen ad køkkengulvet!

Det var godt, at jeg sad der i sofaen ved 19.30-tiden…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply britt 03/11/2006 at 09:27

  Åhhh, ja Anne – Helmig – DET er godt! OGSÅ de gamle, banale numre!!
  KH Britt

 • Reply Ditte 03/11/2006 at 10:58

  Måske man skulle slå et smut forbi. Det syn ville da være det skønneste.
  Synd at der er så langt.
  Helmig – helt ok.

 • Reply Anne 03/11/2006 at 11:00

  Da vi blev gift for 3 år siden, havde vi hyret nogle gutter, som lige var blevet færdige med en rytmisk konservatorieuddannelse, de spillede og sang som en drøm, men bedst af alt, de havde virkelig pudset Helmig-numrene af, som bruden havde bedt dem om.
  Vi har billeder, hvor mine veninder og jeg danser rundt foran bandet med hænderne over hovedet og kæmpe glade smil på, det var toppen 🙂

 • Reply Anne 03/11/2006 at 11:05

  Jeg danser faktisk ret godt, Ditte 😉
  I alle tilfælde med lukkede øjne og grydeskes-mikrofon!

 • Reply Vivian 03/11/2006 at 12:42

  Helmig styrer! Og sådan ER det bare!

  Viv

 • Reply conny 03/11/2006 at 16:42

  KU du ikke lige smide et par billeder, når du nu får købt den nye Helmig-plade, og du begynder at danse rundt 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.