Lidt af hvert

LAAAAANGE ARME ØNSKES…

10/10/2006

Hvad tænkte vi på, da vi hængte den lampe op i trapperummet, og sådan set også da vi placerede det vindue der øverst oppe på en 5-6 meter høj væg??

Jeg tager s** snart en motorsav og saver vinduet 4 meter højere, eller skal man kalde det lavere,når man saver det nedad?!
Jeg vil ha’ en vindueskarm, der kan tørres af, og den skal desuden også males hvid, jeg vil ha’ et vindue, der kan pudses uden halsbrækkende manøvre, og når jeg så er ved det, så vil jeg da også lige placere en stage eller 8, og selvfølgelig også lidt tjums og blomster!

Vi snakker ind imellem om, at det kunne ha’ været flot med et højt smalt vindue der i trapperummet; men på den anden side, så er det også fint at kunne spæne op og ned i bar røv og turban, uden at hele byen kan følge med.

Lampen, tjah, jeg burde nok ha’ valgt en med lidt færre flader…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply gitte 10/10/2006 at 22:56

  men lampen er flot – jeg har en over spisebordet, magen til 🙂

 • Reply Lene 11/10/2006 at 11:31

  tjums er vigtig og lampen er flot. God fornøjelse med rengøringen 😉

 • Reply strikke_jane 11/10/2006 at 11:38

  Den hænger jo heldigvis så højt, at man ikke sådan lige ser støvet hele tiden! Det er jo “bare” ens samvittighed og sådan *G*

 • Reply faxfraenspelsau 11/10/2006 at 12:46

  Jamen væggen er jo perfekt til en klatremur. Du skal bare skrue nogen at de der klatrevæg-dimser op, så er der adgang og fri motion, når karmen og lampes skal støves af. Og når blomster og tjums skal byttes ud, lysestager tændes mv..

  kh. Mette H.

 • Reply Anne 11/10/2006 at 15:26

  Altså Jane, nu er den jo sådan set i øjenhøjde, når vi står øverst på trappen, vi kan bare ikke nå der ud 😉

  Måske skal Mettes model med klatrevæg føres ud i livet, spændende at hænge der med en spand Ajax-vand og en favnfuld Dahlia’er 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.