Lidt af hvert

ET LILLE STILLE ØJEBLIK…

08/08/2011

En halv arbejdsdag og så var jeg den, der var gået på ferie – igen.

Ugen er helt fri for forpligtelser af den jobmæssige art, jeg skal nyde Laura alt det, jeg overhovedet kan og får lov til i de sidste par dage.

 

Her er sitrende stemning, forventningsglæde og flaksende sommerfugle, hun glæder sig bare sådan og det forstår jeg så udemærket, ja jeg gør.

Hun kommer ud fra værelset og fortæller en hel masse i en vældig fart, mange oplysninger om stort og småt på kort tid og forsvinder så ind i hulen igen for at sysle med sedler, der krydses af på og med nye, der skrives, med yndlingsfilm, der lægges på harddisk og med chat og fnis med de gode veninder, der er rejst på efterskole og på ferie.

 

Jeg ville ikke protestere, hvis hun sad på skødet af mig fra nu og til torsdag morgen kl 07 og afgang, men jeg hygger mig også med at høre hende deroppe ovenpå og se hendes strålende øjne, når hun kommer for at fortælle om dit og dat…

 

Så mens hun hygger sig deroppe og Amanda nedlægger skumle typer i et Playstation spil, ja der tager jeg mig en frivillig lille time-out, 10 minutter på pausetidsstolen og jeg rører mig ikke.

 

Ikke for andet end at gribe om min nye kop, som Sophie lige har haft med hjem til mig fra modeugetur til Kbh, eller for at gnaske de sidste bidder af min blomme i mig.

Jeg kunne endda finde på at lægge hovedet på armene for en kort bemærkning, jeg trænger til et lille stille øjeblik, inden aftensmaden skal på blusset, bare lige et par minutter med nedrullede øjenlåg. Stille.

 

For når vi samles hernede om bordet til kylling og sauterede hvidløgsbønner, som er dagens livretsbestilling fra den udrejsende, så er det så som så med stilhed.

Heldigvis…

 

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Sidsel 08/08/2011 at 20:28

  Anne, hvil ud hvor du kan. Når Laura er rejst, så kom ned i gear og lad hår, græs og ukrudt stå.. Lidt lækkert til dig er på vej;-)

  • Reply Anne 10/08/2011 at 08:02

   Jeg står ikke ud af sengen i morgen, Sidsel, jeg vil ha roomservice, feel-good-film og RO.
   Alt skal få lov at gro også håret under armene.

   Og nu er jeg da lidt spændt…

 • Reply Djohanne 08/08/2011 at 21:29

  Håber du nu er trillet hen på sofaen og ligger og fordøjer bønnerne, med tøserne nuslende rundt i baggrunden.
  God aften

  • Reply Anne 10/08/2011 at 08:02

   Jeg lå der kort, Hanne, men kom så i tanke om nogle småting, som måtte ordnes med det vuns…

 • Reply Eva 08/08/2011 at 22:26

  Det er jo på en måde dejligt, at når man ved, at det er på lånt tid, så nyder man så intenst. Og så er det godt, at det ikke er sådan hele tiden, for man bliver så træt.

  • Reply Anne 10/08/2011 at 08:03

   Man ville blive frygteligt udmattet, Eva, det er godt, at livet består mest at helt almindelig hverdag…

 • Reply Charlotte T 09/08/2011 at 08:12

  Jeg har siddet og læst dine sidste indlæg og set pige-portrættet! Hvor er det dejligt, at du sender hende så smukt ad sted. Og godt for både dig og hende. Det er en kunst at slippe – for kortere eller længere tid – en vigtig livskunst! Tak!

  • Reply Anne 10/08/2011 at 08:04

   En vigtig men også vanskelig kunst, Charlotte, og vores situation herhjemme med skilsmisse og flytning har ikke gjort kunsten nemmere.
   Men vi klarer det, og det vil give styrke at ta med videre ud i livet…

 • Reply mette b 09/08/2011 at 08:17

  Hvor er det dejligt at du siger de sidste dage med Laura sådan til dig. Hun glæder sig og det bliver en helt fantastisk oplevelse for hende.
  Bella fik også lov at bestemme menuen de sidste dage inden hun drog på efterskole, og det er bare skønt at der bliver sat så meget pris på mors gryder 🙂
  Nyd din dag,
  mette

  • Reply Anne 10/08/2011 at 08:07

   De er på vej ud i store eventyr, vores to piger, Mette, det bliver spændende at følge, og så må vi tælle dagene til de er her igen…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.