Lidt af hvert

I OMDREJNINGER IGEN…

27/10/2006

Jeg har bevæget mig ud til køkkenbordene i dag, ikke fordi jeg sådan var helt vild for at hive grejet frem, influenzaen har ikke helt sluppet sit tag i mig, men der venter en forplejning af en stak Halloween-gæster i aften, og en barnedåb i bekendtskabskredsen på søndag, så jeg måtte til det.

Det har kørt på rutinen, der er intet nyt kreeret, det er gode gamle travere, der er blever produceret, men det er der jo heller intet forgjort i, når bare det er gjort ordentligt!

Der er bagt brød, stegt en røvfuld arabiske frikadeller med mynte, allehånde, hvidløg og andet velduftende, der er lavet tærter og på komfuret bobler nogle gryder med Bolognese til i aften.
Og faktisk så dufter her helt rigtigt nu, varmt og krydret, lige som der skal.

Arbejdstempoet har været laaaangsomt, men det er gået, og uden de store ulykker, jeg er kun kommet til at sætte ild til en stak opskrifter, der lå for tæt på gasblusset, har torpederet min storetånegl med et flyvende glas spidskommen, der efterfølgende smadredes i atomer på klinkerne, og åbnet en gæret tomatpuré, det fylder meget når det kommer op af dåsen med raketfart!

Det er tid til et stykke Othello og en kop dampende mokka, og så lige en lille morfar inden mødet med en 4.klasse i fri Halloween-dressur…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply ella 27/10/2006 at 14:07

  Skønt at høre at du er lidt på højkant igen 🙂 – nu tager du vare på dig selv Anne – ingen rovdrift vel!

 • Reply Anne 27/10/2006 at 14:22

  Kan man være på kvart højkant, for så er det vist det jeg er! Jeg har lige siddet og sukket, jeg orker nærmest ikke at drage afsted til børnetam-tam, og så er der også lige en pædagogisk dag i morgen, inden barnedåben på søndag :-((

 • Reply ella 27/10/2006 at 14:43

  Altså Anne, skal du være med til det hele, behøver du at være med i aften, når du har lavet maden?

 • Reply Anne 27/10/2006 at 15:09

  Jeg behøver vel ikke være der, men Amanda vil jo gerne, så…
  Jeg tager i alle tilfælde med de første par timer, så må faderen klare resten!

 • Reply TinaMAndersen 27/10/2006 at 15:41

  Rigtig god fornøjelse på trods af influenza.
  Det lyder lækkert alt det du har fået lavet i “det muntre køkken”.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.