Lidt af hvert

DAGSLYS…

27/10/2006

Jeg går lidt i panik, når jeg mærke efterårsmørket snige sig in på os, jeg kan mærke, at det bliver sværere og sværere at fotografere uden brug af blitz, nicht gutt!

Jeg er stadigvæk novice udi fotograferingens ædle kunst, har så ufattelig meget at lære, og noget af det er vel at kunne finde den rette lysmængde og kunne camouflere brugen af blitz, jeg så et sted, at man kunne holde et hvidt stykke papir op foran blitzen?!

Sidste vinter konstaterede jeg, at lamperne her i huset giver et meget blødt lys, som ikke er til den store hjælp, når mørket er faldet på; måske skal jeg putte en stærk pære i en let transportabel lampe, så der kan komme andet end tusmørke-temnings-billeder på bloggen hen over vinteren.

Jeg må spørge én, der har forstand på det, og med den fart efteråret har på lige nu, kan det vist kun gå for langsomt!
Indtil da skulle jeg måske nøjes med at fotografere objekter med indbygget solskin…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply ella 27/10/2006 at 14:05

    Det der med mørkefotografering, mangler jeg også at lære Anne – måske ved Liselotte, hun ved så meget 🙂

  • Reply Anne 27/10/2006 at 14:20

    Vi spørger 😉

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.