Lidt af hvert

UDFORDRINGEN…

05/09/2006

Så langt så godt, RPM-mønsteret passer så godt til garnet, som jeg ikke vil udsætte for en masse hulmønster-strik eller andet uroligt.
Men spiralstriberne giver sokken et lille løft, og også strikkelysten, for rundt og rundt i en uendelighed uden variation er nu heller ikke alt for sjovt…

Jeg har strikket skaftet, og er klar til hælen, opskriften giver to valgmuligheder, flap-heel og short-row-heel, den første er den jeg kender, den næste den der er pænest, så den må prøves!

Går jeg helt kold, så kan jeg nok få hjælp hos Helle, der før sommeren også baksede med short-row…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Jeanette 05/09/2006 at 12:43

  Viel spass med short-row’en. Jeg nåede at have et par dårlige (=hul-fyldte) oplevelser med forskellige opskrifter, før jeg landede hos ‘boomerang-fersen’ (den Helle også kæmpede med). Den kan klart anbefales 🙂

  KH Jeanette

 • Reply Anne 05/09/2006 at 12:44

  Jeg har allerede trævlet op 2 gange 😉

 • Reply Karin MALLE Jegsen Petersen 05/09/2006 at 17:23

  anne, jeg har også startet på disse sokker i stor størrelse….jeg bliver nød til at trevle op igen…de bliver jo alt for store….mønsteret er ret fedt og dejligt at strikke. strikker du den mindste størrelse?

  malle

 • Reply Helle Holst 05/09/2006 at 17:37

  Go´ fornøjelse med hælen. Hvis jeg på nogen måde kan være den mindste smule behjælpelig må du endelig sige til. Når først den “sidder i fingrene” er jeg sikker på at du også bliver glad for den. Jeg tror aldrig jeg kommer til at strikke andet end boomerang hæle.

  Nyd din time-out – det kan vi såmen alle have brug for en gang imellem. Pas godt på dig selv!

  Kh. Helle

 • Reply Anne 05/09/2006 at 21:38

  Malle, jeg strikke i den store størrelse, de skal bruges til gummistøvlesokker, altså uden over et par bomuldsstrømper, så jeg tror, at det er så udemærket.
  Strikke på p.2.5, plejer faktisk at strikke strømper på p.3, ved ikke hvorfor jeg lige fik valgt mindre denne gang, men det er fint.
  Lornas Lace bliver en genganger i min strikkekurv 🙂 Tak for det igen!!

 • Reply Anne 05/09/2006 at 21:40

  Du har allerede været meget behjælpelig, Helle,jeg har printet din meget pædagogiske ekstra-undervisning ud, og den har hjulpet mig fint igennem det.
  Tak for dit arbejdet med det 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.