Lidt af hvert

MAN ER VEL EN DAME…

23/09/2006

Ella-katten er umådelig glad for mine sandaler, jeg bilder mig ind, at det er hendes prinsesse-fornemmelser, der tiltrækkes af lækkert læder, guld og glimmer og ikke baggårdskatte-instinkterne, der vækkes af odeuren…Og så må jeg vist ønske mig en håndstøvsuger til tæppet her, 6 killinger, 2 voksne katte og en hund med bløde lange hår i fri dressur kan beklæde tæppet på mindre end 5 sekunder, støvsugeren når aldrig ind i skabet for tiden…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Susanne 24/09/2006 at 09:54

  Det er da fordi hun er en prinsesse mellem alle de bøller :o) Kh Susanne

 • Reply Anne 24/09/2006 at 10:08

  Det må være derfor!
  Og så fortæller vi ikke lige om alle de beskidt kneb, hun bruger overfor bøllerne, det matcher ikke en prinsesse-titel 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.