Lidt af hvert

HVORFOR…

19/12/2006

Jeg elsker at finde ud af, hvordan årets julekort skal se ud, jeg elsker at klippe og klistre årets julekort, jeg elsker at skrive årets brev, der sættes i, jeg elsker at strege ud på den lange liste over dem, der skal modtage årets julekort, men denne gang bliver det først i år 2007!

Jeg lagde ellers godt ud, var i god tid, og pænt blev det faktisk, kortet i de brune og lilla nuancer med et lille strejf af sølv, men siden er der ikke sket en hujende fis!
Jeg har ikke skrevet julebrevet, der plejer at fylde en god side med stort og småt fra året, der er gået; jeg er startet på det flere gange, men har ikke kunnet få det færdigt, jeg har skrevet, slettet, omformuleret, slettet og opgivet.

I morges da Torben og jeg var ude og gå i mørket med Nugga, konstaterede jeg tørt, at jeg altså ikke havde fået sendt et eneste julekort, og end ikke den dunkle december-morgens manglede lys kunne skjule Torbens forbavsede og meget undrende ansigtsudtryk.

“Hva’? Hvorfor? Det er da første gang nogensiden, hva’ er der sket??”

Ja, hva’ er der sket?
Ikk’ en ski’, for så havde kortene jo været sendt afsted!
Måske når jeg det, måske ikke, men så er det sådan; jeg vil ikke stresse eller slå mig selv oven i hovedet, jeg vil ikke forsøge at fremstille en forklaring eller en undskyldning, det er kun et sølle julekort, for pokker.

På den anden side, så tænker jeg også selv:
“Hvorfor? Når du nu egentlig hygger dig så meget med det?!”
Skulle jeg mon lige sende en stak virtulle afsted, det kan da nåes endnu, og der er nok at tage af, der ude på nettet…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply ella 19/12/2006 at 23:15

  Pyt Anne og spring over hvor der er lavest – jeg må igang med at skrive resten af mine på pc, hænderne strejker.

 • Reply Vivian 20/12/2006 at 00:12

  Ja nemly – det er bare et julekort.

  Men hvis du også har en liste over “julekort til modtagelse ml. jul og nytår”, så vil jeg gerne på, for dine kort har nu altid været de fedeste at åbne og beskue – og læse 🙂

  KH Viv

 • Reply Pollyanna 20/12/2006 at 08:25

  Ifølge min postdame skal julebrev sendes senest idag(den 20.) for at nå frem til jul! Så det kan nås endnu!

 • Reply Anne 20/12/2006 at 09:05

  Jeg er sprunget, Ella 😉

  Og Vivian, nu ikke lægge sådan et pres på mig, når jeg nu arbejder så hårdt på at slippe tøjlerne, vel!
  Men måske så kunne der dukke noget op mellem jul og nytår 🙂

  I know, Pollyanna, men gejsten er der ligesom ikke, og hvis jeg så skulle nå de sædvanlige 30-40 stykker her i formiddag, så ville det blive et mareridt uden glæden og omtanken.
  Det bliver simpelthen ikke på denne side af julen, men måske kunne et par stille juledage bruges til lidt skriblerier!

 • Reply Mette 20/12/2006 at 10:31

  Jeg har udvalgt resten af Liselottes kort fra sidste år sammen med nogle forrygende vidunderlig gocard julekort. Det bliver det! Hver får ganske få ord på sit julekort, men ingen får de samme ord. Hvert ord passer til modtageren. Det tog ½ time, nu mangler jeg bare frimærker og afsendelse!

 • Reply The Silent Knitter 20/12/2006 at 10:50

  Jeg sidder med den samme “kan ikke komme igang og så kan det også være ligemeget” Men alligevel pipper den dårlige samvittighed : “du er jo bare hjemme og laver “ingenting” !!!” Hmmm … mon ikke modtagerne bliver ligeså glade for en hilsen efter som før nytår.
  Kh Hanne V

 • Reply Britta 20/12/2006 at 11:54

  Nej der er sgu ikke meget ved det hvis det bliver til en sur pligt.

  Jeg har heller ikke fået sendt nogen og kunne da godt mærke den dårlige samvittighed snage da posten kom med 4 julekort til mig mig i går.

  Næ, det bliver de elektroniske i år – og de kan jo også lave selv ganske kreativt 🙂

  Knus Britta

 • Reply anne (den anden af slagsen) 20/12/2006 at 12:19

  okay jeg pudser lige min glorie her så. Jeg sendte i går 32 stk (hjemmegjorte) kort. Hos os er tricket at lade ungerne lave dem og mig skrive dem. Det virkede i år….

 • Reply Fríða 21/12/2006 at 12:39

  her hos os har det altid været ungerne der har lavet julekort, jeg har så lige skrevet ind en lille hilsen. nu er der löbet for meget teenager i dem, de gad ikke, og da gad jeg heller ikke! måske/måske ikke skriver jeg nogle kort/breve i mellemdagene.
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » INGEN SPRINGEN-OVER I ÅR… 06/11/2007 at 14:50

  […] er blevet punket en del af venner og familie over de manglende julekort sidste år, de mener ikke, at man bare sådan uden videre kan droppe en tradition, heller ikke selv […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.