Lidt af hvert

SKUESPILLERSPIREN…

09/06/2006

Amanda Mindstemus var i aftes til sin første øveaften i årets store egnsspil Korsveje , hvor hun spiller engel, hm-hm, og faktisk åbner hele skuespillet sammen med hendes kammerat Tue, der er Engel 1.

Til hverdag er hun ikke den, der sådan gør sig ret bemærket, tværtimod, men at optræde, det vil hun gerne, og luftede da forleden også tanken om, at hun da også kunne blive skuespiller i stedet for flyveleder, tja hvorfor ikk’??!!

Vi glæder os meget på hendes vegne, og er villige til at lade hende holde en enkelt fridag i løbet af august, hvor de nærmest skal øve hver eneste aften op til premieren d.18, og så skal der ellers spilles 7 aftener efter det.
Det er ikke let at være 10 år, komme i seng kl.22.30 og så springe frisk og skoleklar ud af sengen kl 6.30 næste morgen, så vi vil ta’ det lidt afslappet med skole og lektier, og så fryde os over, at hun her får en ordentlig en på opleveren!

Vi øver replikker, kigger hjemmeside og synger med på Skillingsvisen, den er bare go’…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.