Lidt af hvert

SÅ ER DEN GAL IGEN…

23/01/2007


I vores lille familie er faderen i perioder det, man kunne kalde Ugens Gæst, han kommer hjem for at sove nogle timer, og sidder så ellers på sin pind oppe i Viborg og har så travlt, at det halve kunne være meget mere end rigeligt!

Vi er i sådan en periode lige nu, Torben siger, at det er forbi om et par uger, jeg hopper ikke på den, for perioden har varet i 12 år, og der er intet i sol, måne eller stjerner, der tyder på barbering af arbejdsopgaver!

Jeg har vænnet mig til den praktiske del af livet som deltids-enlig-mor, og når jeg ser den glæde han får igennem jobbet, han vel nærmest betragter som en udvidet hobby, så er det egentlig okay; men jeg savner ham altså, gør jeg, og det gør pigerne bestemt også…

“Kommer far hjem og spiser?” lyder det hver eneste dag, og hver eneste dag er det med håb i stemmen, at der spørges, og når jeg alt for ofte må svare nej, så høres der dybe suk, der ledsages af skudre, der synker lidt.

Men heldigvis er han god til at slippe jobbet på vejen hjemover A13, han er her, når han er her, og altid god for en hyggestund, det skal han ha’!

Amanda har prøvet at uddele bøder, det virker ikke en skid, denne her er vist ikke engang betalt, selv om den er mere end 1 år gammel.

Men nu må du hellere snart bevæge røferen hjemad, Farmand, jeg kan høre, at dummebøderne ellers er oppe i noget der ligner ture til Disneyland, en Playstation 3, computere på værelset og sådan, så på med sneskoene, vi venter…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Losarinas mor 23/01/2007 at 21:04

  Ja,det er ikke sjovt at vente på dem man elsker..Iøverigt har du en dejlig blog som jeg hele tiden vender tilbage til ! Den er ren sansepleje!

 • Reply Anne 23/01/2007 at 21:49

  Tak skal du ha’, Losarinas mor, det var dejligt at høre 🙂

 • Reply Anonymous 23/01/2007 at 23:19

  Det er altså et herligt beløb hun er nået frem til !! Håber at han nåede hjem til lidt hygge. Kh Susanne – svigerinden, som ikke gider at logge ind :o)

 • Reply Mette 24/01/2007 at 13:56

  Han skal være glad for jer (hvilket jeg ikke er tvivl om, at han er!!), skal han. Sådan kunne jeg ikke leve, men godt vi er forskellige. kærligst Mette

 • Reply Anne 24/01/2007 at 14:08

  Det kan jeg sgi heller ikke altid, Mette 😉
  Det er ikke altid med lige mild stemme, at jeg modtager dagens melding om forventet hjemkomst!

  Men vi indretter os efter det, og det meste af tiden er det ikke noget problem, overhovedet…

  Vi er meget gode til at hygge os sammen, når vi alle er her, det er det vigtigste for mig!

 • Reply Anonymous 24/01/2007 at 21:04

  Hej Skat, jeg er på vej… ses lige om lidt

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.