Lidt af hvert

UNDERDREJET…

05/03/2006

Dagen i dag skulle ha’ været god og hyggelig, søndag uden mange aftaler, bare en enkelt gymnastikopvisning med Laura og så ellers gode venner til eftermiddagshygge og aftensmad; men sådan blev det ikke, det kom til at stå migræne på programmet det meste af dagen, og først nu er jeg ved at dukke op af tågerne!

Ærgerligt, ærgerligt, ægerligt, for hvor har det været en fantastisk smuk dag med den klare himmel og al den hvide pulversne; heldigvis har jeg da kunnet kigge ud, når jeg engang imellem lige har været omkring køkkenet for en væskepåfyldning!
I morgen vil jeg ud…..

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Ella 05/03/2006 at 23:34

    Æv hvor træls – jeg håber du har det bedre nu, Anne.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.