Lidt af hvert

HVOR BLEV DAGEN AF…

26/03/2006

En hel lang søndag er smuldret mellem fingrene på mig, pludselig nærmer vi os sengetid, og der er stadig ikke helt styr på ugen, der starter om et par timer.
Det ser ud som om, at jeg bliver nødt til at sove med Enaxin-drop de kommende dage, for programmet for ugen er så tætpakket og krævende, at jeg skal være top ovenpå for ikke at miste overblikket…

Jeg kommer nærmest ikke til at sidde ned før næste søndag engang efter aftensmaden, det er til at kaste op over, men tilfældigheder og gamle aftaler ramler ned oven i hinanden.

I morgen skal de sidste gaver købes til Laura, der skal sørges for forplejning til fødselsdagsgæsterne og afholdes et enkelt møde.
Tirsdag står alt i fejringens tegn, 11 år, gaver, gæster, glæde, hygge, snik-snak og madlavning, nå ja, lige to vigtige møder inden jeg kan cykle hjem og skyde det andet i gang.
Onsdag skal der kokkeres sammen med ungdomsskoleholdet fra 14 til 19, og så skal jeg selvfølgelig ind og modellere på damen fra i onsdags, ellers bliver hun for tør!!
Torsdag er der ungdomsskoleafslutning med åbent hus, der plejer at møde mange hundrede op, og vi, 12 7.klasses elever og jeg, skal sørge for småretter og kage…
Fredag skal der købes ind og laves mad til en 50 års fødselsdag!!
Lørdag frokost skal maden afleveres og serveres.
Søndag holder Laura og Mille fødselsdag for klassens piger…

Det daglige skolejob kommer til at blive kørt på rutinen i denne uge, for ellers ryger blodtrykket vist op i sitre-feltet!!
Nå, på med vanten, moster, der har været værre dage…
Men hvis bloggen ikke passes på vanlig måde, så ved i nu nogenlunde hvorfor!!

Jeg har lavet lister, nærmest til hver dag, alt er skrevet op, ned til mindste detalje, og på søndag er det overstået!!

Jeg har ikke engang haft tid til at starte nogle af de nye strikketøjer op, selvom det ellers var “tilladt”, for der har kun været 2 udvalgte i denne uge, Moonlight og Snowdrop, så i princippet kunne Spøgelserne været kommet på pindene; det må blive en anden dag.

Vi var til gymnastikopvisning i et par timer midt på eftermiddagen, Laura var på gulvet med Mixholdet, og leverede en kanon gang hulahop-dressur krydret med seje hip-hop-trin!
Hun er så koncentreret og kontrolleret i de minutter hun er på, at hun bliver helt træt bagefter, men det er en træthed af den tilfredse slags…

Foruden et halvt nummer 2 ærme til Moonlight, har jeg i løbet af weekenden fået strikket et par babysokker, som skal afleveres sammen med Uglerne næste mandag, jeg glæder mig til at give den lille Signe, og hendes mor, gaven!

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Fríða 27/03/2006 at 01:49

  Phew, jeg bliver helt træt af at læse det hele. min uge bliver også pakket, eller det troede jeg i hvert fald indtil jeg læste om din! den spögelsesbluse ser sjov ud, kunne tro at min dreng også godt kunne tænke sig sådan en, og han er næsten 12 år. glæder mig til at se den på dine pinde.
  pas godt på dig selv.
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply Helle Holst 27/03/2006 at 09:29

  Puha Anne
  Sådan var min sidste uge, men jeg nåede heldigvis at få plads til 1½ times massage fredag eftermiddag, så weekenden kunne startes med smil og sænkede skuldre. Husk at trække vejret helt ned i maven :o)
  Kh. Helle

 • Reply Ella 27/03/2006 at 16:17

  Det er et forpustet program, du har foran dig – men med din vanlige evne til at strukturere, er jeg ikke i tvivk om at du kommer fint i mål på søndag 🙂

  Pas godt på dig selv!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.