Lidt af hvert

SÅ ER JEG IGENNEM DET…

20/12/2005
Eller i alle tilfælde lige om lidt, jeg skal til byen og køb den SIDSTE gave, har ikke været i så god tid i mange år!

Jeg mangler kun til vores store Sophie, ønskelisten spænder fra Nike træningssæt, over Dior mascara til espressokande, jeg finder sagtens noget!

Jeg skal også lige det sidste smut forbi min garnpusher, der desværre lukker; har egentlig købt til ret mange kommende projekter, men der er nu alligevel plads til lidt mere i skufferne.
Der er 40% på mit yndlings skotske lammeuld, det er da til at ta’ og føle på, når det nu i forvejen kun kostede 45.- for 100 g. Jeg snupper til en cardigan mere til samlingen…..

Mange timer senere:
Mit lift arriverede lige midt i bloggeriet, så jeg fik ikke gjort det færdigt; men nu er jeg så til gengæld færdig med gaverne, det er super dejligt, og jeg har en rigtig god fornemmelse indeni omk. gaverne til alle 3 piger, de bliver glade, gør de!

I morgen skal jeg til skolens julefrokost, vild ting, alle slår for alvor håret ud og får det bedste ud af dagen og hinanden, ikke en hverdags forteelse vil jeg sige!
Jeg glæder mig, har også fået lidt nyt til garderoben, for vi klæder om til fint tøj, når ungerne er sendt på juleferie; det vidste jeg ikke det første år, jeg var på skolen, og ingen havde ligesom tænkt på at sige det, så der stod jeg i jeans, langærmet t-shirt og store støvler, knap så elegant, men jeg havde da heldigvis, som altid, læbestiften i tasken, så det var det jeg måtte pynte mig med.

Jeg skal optræde som Hel og synge Gudesangen sammen med 5-6 andre, hvorfor mon det er mig, der blev valgt til det?? Jeg vælger at tro, at det er fordi mit hår nemt kan touperes som Lotte Andersens i Jul i Valhal….

SIDST, MEN IKKE MINDST:
Ja så glæder jeg mig bare rigtigt meget til at se Amanda optræde i krybbespillet, det lille generte barn er ved at udvikle sig til en entertainer af de store, hun giver lige rollen et personligt touch, lad os krydse fingre for, at hun ikke vælger at lade det være et bandeord!!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Susanne 22/12/2005 at 18:10

  Ligger du stadig brak ???
  Susanne

 • Reply Anne 22/12/2005 at 19:24

  Næh nej, jeg sidder skam i Varde hos Søren & Vibber, hvor vi har været aktive med konfekt og andet godt.
  Men tømmermænd har jeg nu, og havde sikkert sovet længe, hvis ikke jeg skulle ha’ været herned.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.